De ce nu avem rezultate internaţionale ? Răspunsul aici!

“Nota” a fost publicată pe facebook chiar înaintea Campionatului European U18 Divizia A de la Oradea. Fără alte comentarii vă prezentăm câteva cuvinte referitoare la lotul naţional ale Soniei Ursu.

http://www.totalbaschet.ro/Pictures/2011/8/29/15_21_26_517.jpg

Textul poate fi accesat: http://www.facebook.com/note.php?note_id=234323156608088

5 Responses to “De ce nu avem rezultate internaţionale ? Răspunsul aici!”

 • Doru:

  Imi pare rau insa nu pot fi, sub nicio forma, de acord cu modul de a vedea lucrurile al tinerei. Pana la urma prezenta la un lot national presupune performanta. NUMAI placere o gasesti in curtea scolii. Apoi….oamenii “prosti” sunt cei care au descoperit-o, au apreciat-o si au selectionat-o pentru a juca baschet. Un baschet performant, nu de placere.

 • coach:

  Din pacate, conteaza atmosfera in jurul lotului pentru a avea performanta … iar aceasta este creata in principal de staff-ul tehnic. De aceea mai apropiat de jucatoare la noi a ajuns sa fie maseur -ul … sau doctorul … sau preparatorul fizic, ci nu cel care are obiectivul stabilit … adica antrenorul … Ce este pacat iarasi, este ca sonia “are o parere” in acest moment dupa participarea la 2 loturi nationale, unde a jucat … nu a stat pe banca. Daca o jucatoare ce are medie de joc de 25-30 minute … spune ca antrenorii sunt “prosti” … nu trebuie sa ne supere, ci sa ne dea de gandit … Iar povestea cu “stresul” in jurul lotului … si “amenintarile” cu suspendarea … am auzit-o si de la alte jucatoare din cadrul loturilor … Si repet … E PACAT … nu asa vom face performanta.

 • CB:

  Vad ca nu s-a schimbat nimic de pe vremea cand eram eu junioara la lot acum cca. 25 de ani. Metodele principale de motivare erau injuratul si castanele in cap, indiferent daca antrenorul lotului venea din Valcea, Cluj sau din Constanta – cei de varsta mea stiu la cine ma refer. Nu se respectau cele mai elementare concepte de recuperare, eram antrenate pana la epuizare si gastrita, 7 zile din 7, 3 antrenamente pe zi. Daca faceam entorse, ni se reprosa ca simulam si doua zile mai tarziu trebuia din nou sa alergam la antrenament. Horror ! Mi-au eliminat din pumni si palme toata placerea de a juca baschet, pe care am regasit-o abia multi ani mai tarziu, cand am reinceput sa joc neinjurata de nimeni. Asa ca la asa antrenori, asa performante !

 • Frasineanu Florentin Rodinel:

  Propun ca domnisoara Sonia Ursu sa preia toate loturile nationale si sa le conduca asa cum stie doamnia sa pentru ca baschetul din Romania sa ia un important avant. Fac pariu cu cine doreste ca aceasta fatuca, o nimeni a baschetului romanesc, nu stie sa scrie corect romaneste. De fapt, se vede cu ochiul liber ca habar nu are sa foloseasca virgula.

Leave a Reply