O zi de joi cu noroc !

Pe adresa de contact a site-ului a sosit un text de la un cititor pe nume Doru Boian, care a vrut să împărtăşească părerea sa referitoare la loturile naţionale ale României care se află în această perioadă în pregătiri:

Greu o pui de o relatie cu “Baschet.Ro”. Insa daca se insista..iata-ma! Dupa “Fukushima” baschetului nostru, prin Suedia, s-au nascut cateva idei pe care le-am numit “Vegetarieni”. Acum ajung pe bolog. Cine alearga dupa doi iepuri.ajunge vegetarian! Asa spune o vorba, asa au si facut conducatorii baschetului de pe la noi. Au zis ei ca a sosit momentul sa faca performanta atat cu “universitarii”, cat si cu nationala de seniori. Au impartit la doi si au plecat la drum sa cucereasca lumea. O medalie la Universiada si calificarea cu nationala mare. Care n-a fost sa fie! La Universiada ne-au “dovedit” brazilienii prin prelungiri, iar nemtii sunt nemti. Chiar daca e Cupa Satelor ei vor sa castige. Iar cu noi.le-a cam iesit. Medalie? Un etaj mai sus! Lasa ca e bun si un loc de 9 – 16! Ieri au jucat si baietii de la nationala. Prin Suedia. Au jucat???? Ne-au batut cei blonzi de am uitat pentru ce am intrat in competitie. Chiar asa? Citesti prin jurnal si-ti dai seama ca totul a pornit de la atitudine. Ei au jucat cu ambitie, daruire, au alergat, au vrut sa demonstreze ca POT. Si .zeci de puncte diferenta. Nu ne-a picat bine! Noua, suporterilor. Capitanul Silvasan spunea printr-un un inerviu ca sunt posibile 4 victorii, dar si 4 infrangeri. O sti ceva???? Mai speram ca o sa mancam ceva carne de iepure. Nu vrem sa trecem pe legume. A fost un accident. Mai sunt 3 meciuri. Hai Romania!

Si a venit ziua de joi. Am prins un iepure. A fost ziua cand “Cineva acolo sus” ne-a iubit. Mai intai ne-a iesit cu “universitarii. S-au calificat in sferturi. Jocul rezultatelor ne-a fost favorabil, cum nu s-a mai intamplat de multe ori. Unii zic ca cehii au jucat pentru noi. Eronat! Au jucat pentru ei, insa nu le-a iesit pentru 2 (DOUA) puncte. Cele doua ne-au fost noua favorabile. Bun asa! Acum sa ne ajutam si noi. Sa vedem echipa in semifinale. Frumoooos! Nationala a avut un meci cam.nautic. A condus si cu 17 puncte, dar era s-o comita romaneste. Sa se inece la mal!!! Noroc ca nici albanezii nu se simt foarte bine in apa. Ca si submarinele lor care au nevoie de aer. Se stie gluma. Deci..au avut doua libere in ultima secunda. Puteau castiga. Puteau egala. Care n-au mai avut aer! Le-au ratat pe ambele si am castigat noi. Ne apropiem si de al doilea iepure. Unde mai pui ca azerii au luat-o pe coaja. Chiar ca a fost o zi de joi norocoasa. Acum TREBUIE sa jucam baschet cate 40 min pe meci. Si sa ne bucuram de victorii. Hai Romania!

Leave a Reply