Noutăți pe TotalBaschet.ro!

totalbaschet logoTotalBaschet.ro are, începând de miercuri, 26 septembrie, o nouă înfățișare, una pe care ne-a dorit-o a fi în culori mai calde, mai ”prietenească” cu cititorul.

Articolele de pe prima pagină sunt prezentate pe categorii, numărul titlurilor afișate este mai mare iar în partea de sus a site-ului sunt prezentate în permanență ultimele rezultate din baschetul românesc. La un clic distanță de rezultat stau datele statistice despre meci.

Meniul de navigație, care se derulează în coloane verticale, ușurează accesul la diferite secțiuni ale site-ului, iar clasamentele din cele mai importante competiții din baschetul românesc sunt afișate, toate, pe prima pagină.

Dar pe lângă aspect noul TotalBaschet.ro aduce și o serie de modificări la nivelul structurii. Astfel, am eliminat problemele de navigare ale vechiului site în care meniul de pe anumite pagini nu permitea accesul direct al secțiunilor principale.

De asemenea am creat noi structuri ale paginilor echipelor și jucătorilor. Acum, pe lângă de informații standard, date statistice, rezultate și program, pe pagina echipei găsiți lista cu ultimele articole care au apărut pe site despre respectiva formație. De asemenea este evidențiată poziția echipei în clasmentul la zi! Pagina a devenit astfel un loc în care fanul echipei poate afla tot ce îl interesează despre favoriții săi, fără a fi nevoit să caute informațiile prin toate știrile de pe site.

Aceeași noutate este prezentă și pe pagina jucătorilor, toate articolele despre respectivii fiind listate în categoria ”Articole”.

În curând vom avea și o pagină specială de statistică, unde veți găsi clasamentele pe categorii statistice și multe alte informații pentru pasionații de cifre și de baschet văzut prin prisma unei ”stats sheet”.

Așteptăm din partea dumneavoastră reacții legate de noul TotalBaschet.ro!

Chiar dacă laudele ne fac să ne simțim bine, ceea ce ne dorim cu adevărat sunt observațiile referitoare la funcționarea noii struncturi și sugestii despre cum l-am putea îmbunătăți.

6 Responses to “Noutăți pe TotalBaschet.ro!”

 • Cosmin:

  Pe pagina jucatorilor in categoria Articole nu apare nici un articol, am verificat la mai multi jucatori.
  Este buna ideea voastra, m-am uitat pe pagina catorva jucatori in speranta ca voi gasi foarte usor articolul despre el din momentul in care a fost anuntat( este vorba de jucatori noi), articol unde voi oferiti informatii detaliate despre el.Din pacate, asa cum v-am spus nu sunt aduse articole in pagina jucatorului

  • Apar articole pe paginile jucatorilor/antrenorilor despre care am scris in ultima perioada, de cand lucram la noul site..Din motive tehnice nu am putut repartiza 14.000 si ceva de articole, cate are baza de date, pe jucatori…Daca te vei uita mai atent vei gasi si pagini ale jucatorilor cu articole..

 • Cosmin:

  Am inteles nu ati adus din arhiva, Mersi pt raspuns

 • KillerINC:

  salut. incercati sa faceti si o versiune de mobil pentru site, pentru ca se incarca aiurea rau si nu se misca foarte bine. testat pe samsung galaxy s si s2 , browser nativ, firefox si dolphin

 • Mihai:

  Nu stiu de unde sa incep, dar noul design mi se pare atat de incarcat …. nu prea intelegi nimic din ce e pe site. Cheia aia habar n-am ce inseamna, chestia aia de sus care se deruleaza … pe ecranul meu nici nu se vede bannerul cu streetball, nu mai vorbim de alte chestii. Este o tona de spatiu liber care nu se utilizeaza … usability aproape 0. Parca era mai fain cealalta versiune. Se poate si mai bine! Laterz!

Leave a Reply