Două nume noi în redacția TotalBaschet.ro

La finalul acestei săptămâni va debuta Liga Națională de baschet feminin, primul dintre campionatele naționale pe care TotalBaschet.ro le va relata și în acest sezon în stilul în care v-a obișnuit în cele 21 de luni de existență în online.

Noul sezon competițional va aduce însă mai multe schimbări în ceea ce privește modul în care vă vom prezenta informațiile.

Astfel, la nivelul interfeței, în maxim trei săptămâni vom lansa noul TotalBaschet.ro, un site unde informația va fi structurată și oferită cititorilor într-un mod mai plăcut decât în prezent și mai ușor de accesat. Mai multe amănunte în curând!

Din punct de vedere  editorial, redacția noastră are două nume noi. Ambele semnături le-ați mai întâlnit pe site în ultimele luni însă acum începe primul sezon competițional pe care îl vor relata de la un capăt la celălalt.

Cei doi colegi se numesc Ciprian Petcuț și Lucian Călinescu.

Ciprian (foto dreapta) este din Arad, are 17 ani și a scris primele articole pe site în urmă cu 5 luni, când a relatat despre semifinalele și finala Diviziei A feminin.  De asemenea, de-a lungul verii v-a relatat despre transferurile de la feminin, marea majoritate a informațiilor oferite fiind exclusivități. Ciprian, care scrie despre baschet în presa locală sau pe internet de peste 2 ani, va fi șeful departamentului baschet feminin al site-ului.

Lucian (foto stânga) este din Pitești. Are 16 ani, a debutat în presa locală în urmă cu un an, iar din august 2012 s-a alăturat redacției noastre. El vă va oferi, cu prepondereță, ultimele informații despre BCM U, deținătoarea Cupei României, declarații de la jucătorii și stafful tehnic al echipei dar, în același timp,  va scrie și despre competițiile de juniori la care vor lua parte echipele clubului din Trivale.

Le urăm și pe această cale ”Bine ați venit în echipă!” și vă invităm să rămâneți alături de noi pentru a afla primii ce se întâmplă în baschetul românesc!

Leave a Reply