Partenerul media principal al FRB a scris o singură ştire despre ASG 2012 !

După cum bine ştiţi în această seară, la Timişoara, a avut loc All Star Game-ul baschetului românesc. Pe afişul evenimentului era specificat şi un partener media principal: Gazeta Sporturilor, publicaţie care are o singură persoană de contact la Timişoara, bineînţeles specializată pe fotbal.

După cum aţi văzut şi în transmisiunea live, asigurată de Digi Sport, pe parchetul sălii erau lipite două stikere cu însemnele Gazetei Sporturilor. La finalul confruntării parenerul media principal al FRB a publicat, pe gsp.ro, o singură ştire despre tot ce s-a întâmplat la Timişoara. Ştirea respectivă conţine scorul final (şi cel pe sferturi) şi a fost publicată la 18:40 (adică când meciul nici nu se terminase) ! Ce este şi mai interesant e faptul că poza articolului e una care ne aparţine (se vede watermark-ul pe ea) însă sursa nu este specificată niciunde(foto jos)

Să mai îmi spună cineva că s-a dorit, prin acest eveniment, promovarea baschetului românesc!

One Response to “Partenerul media principal al FRB a scris o singură ştire despre ASG 2012 !”

  • Snoop:

    intr-o tara in care becali e mai mediatizat ca oricine din aceasta tara , chiar nu aveam astepari mai mari de la acest “ziar de sport” care ar trebui sa se cheme “Gazeta Fotbalului si Ciobanismelor”.Rusine!

Leave a Reply