Scrisoarea unui fan al lui CS Otopeni catre cei din club

Aceste text a fost publicat de Radu Emil Mihai pe pagina de facebook a lui Catalin Voiculescu si reprezinta un strigat al unui suporter catre conducerea unui club a carui viata in Divizia A se pare ca se numara deja in ore!

Din ce in ce mai “bine”. Ne-am retras de la juniori 23, urmeaza seniorii peste doua etape.
Adio BASCHET OTOPENI. Imi luati ce aveam mai drag in sport in orasului nostru. Super cadou de Craciun. Sigur vina este impartita dar voi afla adevarul?
Pacat. Acum cativa ani, Otopeni era unul din cele mai infloritoare orase din Ilfov si nu numai. Acum vin altii din urma. Ex. Chiajna. Acolo se poate. Si sala noua, si stadion nou, si echipe in A la baschet si fotbal etc. etc. La noi nu mai sunt bani pentru sport. Tot respectul pentru realizarile din domeniul urbanismului si amenajarii a teritoriului, calitatea serviciilor, paza si ordine, activitati culturale s.a., dar chiar nu se poate salva sportul si mai ales baschetul.
Repet, imi va lipsi acest “mic lucru” din viata mea pentru care imi sacrificam sambetele sau alte zile din saptamana cand jucau baietii acasa, uneori chiar si in deplasare. Ce voi mai face in acele zile? Da voi privi la TV alte echipe si ma voi “consola” ca noi am ajuns unde am ajuns.
Nu acuz pe nimeni dar nici nu pot intelege cum sa ajuns la sacrificarea baschetului, acest sport in care fair play-ul este mai mult decat atat, unde pot veni sa asiste copii, tineri si tinere, femei si altii fara a pleca acasa cu “un vocabular nou de cuvinte pe care le aud in alte sporturi”.
DE CE? OARE VA MAI EXISTA BASCHET IN OTOPENI?
Pana atunci urez tuturor celor implicati in acest club, incepand de la director si pana la cei din administrativ, un Craciun Fericit, un An Nou mai bun in care sper sa ne revedem cat mai curand.

PS:
Acest mesaj vreau sa ajunga la toti cei din club (chiar si jucatori), la D-l Primar, la Primariei si la Consiliului Local

2 Responses to “Scrisoarea unui fan al lui CS Otopeni catre cei din club”

 • Marian Badea:

  O completare a aceluias suporter fidel al lui CS OTOPENI, dar de data asta a postat pe pagina de facebook a lui Vladan Jocovic

  A fost frumos!

  Cum orice lucru are un sfârşit, aşa se termină şi cu secţia de baschet a clubului CS OTOPENI.
  Înfiinţată în 2002, desfiinţată în 2011. 10 ani aruncaţi la …
  Nu o mai lungesc, nu mai răscolesc amintirile căci e dureros.
  Vreau doar să mulţumesc unor oameni care s-au implicat în acest sport: Eugen Ilie, Cătălin Voiculescu, Angel Santana, Bogdan Tibîrna, Boian Valentin Octavian, Cortney Scott, Dani Popescu, Răzvan Popa, Marius Moraru şi juniori: Theodor Barna, Sergiu Murdzeak, Radu Morariu, Alexandru Stanciu, Cioacata Cornel (ultimii eroi rămaşi pe baricade până la final).
  Mulţumesc de asemenea şi celor plecaţi mai de mult: Medvedj Miljan, Vladan Jocovic, Slobodan Popovic, dar şi altor jucători care au mai evoluat la echipă: Burrel, Fiegi, Hill, Căpuşan, Crăciun, Blidaru, şi mulţi alţii pe care nu vreau să-i omit dar se umple pagina.
  Tuturor succes pe mai departe în activitatea sportivăpe unde vor ajunge şi să nu mai aibă parte de astfel de experienţe.
  Mâine ne vom lua rămas bun şi sper să pot avea curaj să vin la sală pentru a ne strânge mâinile.
  Vă rog să distribuiţi acest mesaj celor care nu sunt prieteni cu mine pe facebook precum şi celor pe care i-am omis şi au avut un aport mai mic sau mai mare la această echipă.

  Mihai Radu

 • Marian Badea:

  E trist ca echipe de baschet se desfinteaza pentru ca ….nu stiu de ce.
  Teoretic sediul social al multor firme mari din Bucuresti este in Otopeni si tot teoretic aceste firme varsa bani multi la bugetul localitatii. De asemenea tot teoretic, din acesti bani multi s-ar putea tine si o echipa de baschet, daca nu cumva sa fie sponsorizata direct de una din aceste firme mari cu sediul social in Otopeni. Sau poate nu inteleg eu economie.
  Nu era o echipa cu rezultate extraordinare in Romania, insa era o echipa care a avut mereu un joc placut ochiului.
  Poate totusi nu se va desfinta aceasta echipa, ar fi pacat de munca celor implicati pana acum.

Leave a Reply