“It is a good question!”

Motivul pentru care acest material a ajuns pe blog şi nu pe site îl constituie faptul că a fost o greşeală pe care am comis-o.

Sâmbătă seară la Sala Sporturilor din Târgu Mureş, CSM Oradea conducea cu 6 puncte formaţia gazdă, 77-83, iar tabela indica 11 de secunde rămase. Nemanja Maric transformase ambele libere de care dispunea, iar mureşenii trebuiau să repună mingea în teren moment în care Virgil Stănescu a strigat către bancă “time-out”, însă cei de pe margine nu au schiţat niciun gest.

A urmat conferinţa de presă la care a participat şi Deri Csaba. L-am întrebat pe antrenorul gazdelor de ce nu a cerut timp de odihnă cu 11 secunde rămase de disputat când era condus cu -6 puncte şi mi-a răspuns următoarele:

Nu le-am folosit pe toate cele trei ? Poate … nu ştiam că mai am încă un time-out, sincer. Cred că am folosit toate cele trei timpuri de odihnă. Poate când am cerut eu au cerut şi cei de la Oradea şi le-a acordat lor minutul de pauză şi aşa poate am avut, însă nu am ştiut de el. “It is a good question!” (nr. e o întrebare bună)

Cu alte cuvinte antrenorul principal al echipei mureşene nu ştia dacă mai are sau nu timp de odhină deşi finalul de meci se anunţa (şi a şi fost) foarte echilibrat.

În fine, greşeala mea a fost faptul că nici eu nu ştiam dacă Deri Csaba mai dispunea de un time-out sau nu. După conferinţa de presă am fugit la masa oficială unde mi s-a comunicat faptul că nu mai putea beneficia un minut de odihnă. E adevărat, am greşit, însă chiar dacă sunt subiectiv eu am o scuză :)

5 Responses to ““It is a good question!””

 • Ce mare chestie? Avea sau nu avea nu mai conteaza!!! Oradea avea sase puncte avans si a batut cu 9!!! Ce mai facea Csaba cel groaznic in 11 secunde?!? Poate una mica la baieti!!! Sunteti stupizi cu acest material. Mare chestie daca mai avea sau nu time-out cand Oradea era deja castigtoare!!! Vai de voi!!! Va bate si Dinamo peste vreo doua etape!!!

 • DaKoS:

  Si desi aici recunosti ca ai gresit, nu ai facut acelasi lucru pe si pe site. Din greseala am citit postul tau de aici dar daca nu as fi facut-o as fi ramas cu ideea, asa cum rezulta ea de site (si mai ales din titlul mare trecut acolo) ca intradevar, antrenorul principal nu stia ca mai are un time-out la dispozitie. Adica hai sa postam titluri mari, gen tabloide, dar realitatea e undeva in articolul scris…. daca mai este scrisa si nu este explicata in total alta parte.
  Pai cum sa mai am incredere in ce citesc pe site?

 • Eu sunt de părere că e o mare chestie să nu ştii dacă mai ai sau nu time-out-uri. Un meci nu e pierdut/câştigat până când tabela indică 0 secunde. Dovadă elocventă e meciul Ploieşti – Cluj. Ce au făcut clujenii în ultimele 15 secunde, ştiţi ? Dakos, cum să ai încredere ? Simplu … citeşti până la capăt. Aici ai citit până la capăt şi ai observat cum s-a petrecut totul. De aceea este BLOG :) Spor la treabă tuturor!

 • DaKoS:

  Dupa cum spuneam aici am citit din greseala. Aveam impresia ca daca citesc o stire o citesc pe site… nu doar inceputul ei, cu un titlu care te induce in eroare, si apoi sa constat ca trebuie sa citesc in alta parte, pe un blog care poate nu ma intereseaza, finalul stirii respective. Mie nu mi se pare corect asa ceva daca tot exista pretentia de a publica o stire.

  • DaKoS:

   PSluiAi afirmat “Aici ai citit până la capăt şi ai observat cum s-a petrecut totul. De aceea este BLOG”…. Pai si atunci de ce mai este SITE?!? Doar asa, sa deschizi un subiect pe care sa il folosesti la traficul blogului tau???

Leave a Reply