O dovadă de profesionalism tot mai rar întâlnită …

Lipsa bunului simţ în lumea media şi între jurnalişti este principalul motiv care m-a determinat să scriu aceste rânduri. Cu siguranţă veţi crede că în următoarele paragrafe am să critic pe cineva, aşa cum am făcut-o de fiecare dată când am simţit că este nevoie. Ei bine, dacă credeţi acest lucru vă înşelaţi amarnic.

Deşi este un lucru normal să menţionezi sursa, însă deoarece lucrurile normale par să lipsească tot mai mult din peisaj, doresc să îi mulţumesc pe această cale comentatorului sportiv Ştefan Lecca. De ce ? Este foarte simplu: Pentru că a menţionat sursa în timpul partidei de luni seară, transmisă de DIGI SPORT 1, dintre BC Miercurea Ciuc şi BC Mureş Târgu Mureş  (în speţă www.totalbaschet.ro) atunci când a vorbit despre o declaraţie pe care antrenorul Laszlofy Botond ne-a acordat-o în urmă cu ceva vreme.

În ceea ce priveşte viitorul îţi doresc cât mai multe partide transmise şi multă baftă. Noi promitem că te vom ţine la curent cu ultimele noutăţi din baschetul intern şi extern pe www.totalbaschet.ro :)

One Response to “O dovadă de profesionalism tot mai rar întâlnită …”

Leave a Reply