dabaschet.net îşi cere oficial scuze portalului totalbaschet.ro

Joia trecută (22.09) site-ul Total Baschet prin intermediul reporterului Ioana Ardereanu publica în exclusivitate două interviuri cu Vladimir Arnautovic şi Cătălin Burlacu. Vineri (23.09) respectivele interviuri au fost preluate de către csuasesoft.ro cu link direct către site-ul nostru:

Într-un amplu interviu acordat siteului totalbaschet.ro, Vladimir Arnautovic, antrenorul principal al Asesoftului, a declarat faptul că vicecampioana merge la Tg. Jiu pentru a câştiga meciul retur cu Energia şi a obţine astfel biletele pentru sferturile de finală [.......]  Cele două interviuri pot fi citite aici si aici.  / Fragment din materialul de pe csuasesoft.ro

Tot în cursul de vineri dabaschet.net preia cele doua declaraţii, având ca sursa …. csuasesoft.ro deşi în articolul de pe site-ul oficial al clubului prahovean era scris clar, încă de la începutÎntr-un amplu interviu acordat siteului totalbaschet.ro Din păcate, în ziua de azi cu vorba bună nu prea rezolvi nimic, aşa că a trebuit să apelăm la notificări oficiale, printr-un avocat, pentru ca munca noastră să fie apreciată şi respectată aşa cum e normal. În scurt timp lucrurile au revenit, oarecum, la normal: printr-un comunicat oficial site-ul dabaschet.net şi-a cerut scuze portarului totalbaschet.ro pentru “dezinformarea făcută”, angajându-se de acum înainte ca “pe viitor să fim mult mai atenţi în astfel de cazuri şi sperăm să nu se ajungă la o situaţie similară”. Redaţia site-ului totalbaschet.ro speră să nu mai întâmpine astfel de probleme.  Nu e vorba decât de respect în ceea ce faci (indiferent dacă e vorba de jurnalism sau un alt subiect) şi cred că aşa cum noi menţionăm de fiecare dată sursa informaţiilor sau a pozelor preluate, toată lumea poate să o facă la fel !

Leave a Reply