Archive for October 2012

“Treaba mare nu se face în vestiar!”

La ce credeţi că se referă banner-ul fanilor de la Târgu Mureş ? :)

Se poate și fără amendă!

Weekendul trecut au debutat două dintre Campionatele Naționale de Juniori: U16 și U18.

TotalBaschet.ro a publicat programul primei etape de la ambele categorii de vârstă și împreună cu dumneavoastră am reușit ca până luni la prânz să aflăm toate rezultatele meciurilor din weekend.

Motivată, probabil, de reușita noastră, FRBaschet, care luni la ora 16:00 nu afișase pe site programul primei etape la U16 Feminin, ce să mai vorbim de rezultate, a strâns la rându-i toate scorurile iar azi, miercuri, 10 octombrie, se laudă pe prima pagină a site-ului cu reușita!

Comparând în acest caz informațiile furnizate de noi și cele ale FRB, vă întrebăm: care este diferența între site-ul nr. 1 de baschet din România și Federație?
Așteptăm răspunsurile în comenatariile acestui post!

A, am uitat să precizăm că noi am avut rezultatele fără a amenința cluburile cu amendă în cazul în care nu ne informează!

Ba mai mult, le ajutăm să se promoveze și le ajutăm sponsorii să își prezinte oferta publicului țintă!

Trops.ro, partenerul TotalBaschet.ro la Concursul de pronosticuri LNBM

Trops.ro, magazinul online care a oferit premiile Concursului de pronosticuri pe meciurile de la Jocurile Olimpice Londra 2012, va fi partenerul nostru și la competiția destinată partidelor din Liga Națională de baschet Masculin.

Trops.ro va oferi fiecărui participant la Concurs câte un voucher de discount de 10% din produsele comendate pe site care nu sunt obiectul vreunei promoții, iar primilor 3 clasați vor primi, în ordine, o minge Molten, o pereche de șosete înalte Spalding de culoare albă și o pereche de manșete Spalding de culoare neagră. Mai mult, primele 3 locuri vor fi răsplătite și cu câte un voucher de discount de 20% din prețul unui produs pe care îl va comanda pe site și care nu face obiectul alte promoții.

Întreg regulamentul concursului îl găsiți pe forumul TotalBaschet.ro.

Până a vă înscrie în concurs vă invităm să adăugați Trops.ro la lista de prieteni de pe facebook și să dați un like paginii SportLife România!