Archive for August 22, 2012

ExpertTv.net, noul partener TotalBaschet !

Site-ul nostru a încheiat recent o colaborare cu ExpertTv.net!

ExpertTv.net este un proiect nou pe piaţa din România, un concept extrem de interesant care se bazează pe un număr mare de experţi, tratându-se o gamă largă de subiecte, inclusiv baschetul! Lansat în urmă cu câteva luni, ExpertTv.net s-a impus rapid pe piaţă devenind o sursă de informare pentru audienţa în căutare de informaţii/răspunsuri documentate furnizate de un EXPERT în domeniul respectiv.

O proprie descriere a site-ului ExpertTv.net puteţi regăsi în paragraful următor:

Este un web site, de interes general care, împreunǎ cu experţi, specialişti renumiţi din diferite domenii, precum: artǎ, medicinǎ, economie, legislaţie, asigurǎri, informaticǎ, sport, muzicǎ, modǎ, bucǎtǎrie, auto-moto, gospodǎrie, coafor, transport, geografie, istorie, culturǎ generalǎ, cǎlǎtorii, distracţie şi hobby, nutriţie etc., oferǎ cu maximǎ promptitudine şi solicitudine informaţii, sfaturi, soluţii, rǎspunsuri la întrebǎri, preocupǎri, curiozitǎţi şi subiecte din cele mai diverse domenii.

Cum am ajuns parteneri?

ExpertTv.net a aflat despre oferta de parteneriat TotalBaschet.ro , ne-a contactat și astfel s-a ajuns ca banner-ul publicitar  să fie afișat pe prima pagină a site-ului, într-un loc care adună lunar, în medie, peste 350.000 de pageviews.

Vă invităm să accesaţi, apăsând aici, site-ul noului partener TotalBaschet.ro!