Archive for August 2012

Sfaturi utile pentru antrenamentele individuale (P)

Sfaturi utile pentru antrenamentele individuale

Performanța în baschet se face cu multă muncă care se traduce în ore de antrenament înafara terenului de baschet.

http://www.totalbaschet.ro/Pictures/2012/8/27/12_36_35_478.jpg

Așa cum se spunea într-un articol anterior, jucătorii din NBA au o condiție fizică de invidiat și de aceea ei sunt cei care domină acest sport. Ei au performanțe excepționale și la atletism sau rezistență.

Cei care sunt cu adevărat dedicați se antrenează și în timpul liber. Ei fac jogging în aer liber sau merg la sală și folosesc banda de alergare și aparatele de fitness pentru a dezvolta masa musculară.

Pentru ei specialiștii în echipamente sportive vin cu câteva sfaturi:

1. Folosiți încălțămintea specială !

  O pereche de pantofi sport pentru alergare oferă mai bine suport și protecție piciorului. Talpa unui pantof sport special creat pentru alergare se erodează mai greu pe asfalt, spre deosebire de încălțămintea pentru baschet,  are călcâiul concav și atenuează impactul cu solul, iar în componență sa are mai mult material textil pentru ca piciorul să respire.

  În plus, folosirea concomitentă a mai multor perechi de încălțăminte ajută la menținerea lor cât mai mult timp.

  2. Nu folosiți același echipament sportiv în orice situație !

   Îmbrăcămintea poate ajuta sau îngreuna antrenamentul. Dacă se preferă jogging în aer liber, vară este de preferat un tricou de microfibră, care absoarbe umezeala și lasă pielea să respire, iar în perioada rece un trening de fâș sau un windbraker care să mențină corpul la o temperatură confortabilă.

   http://www.totalbaschet.ro/Pictures/2012/8/27/12_36_44_744.jpg

   Pentru antrenamentele în sală se preferă pantalonii și tricourile cu mai mult bumbac în componență pentru că libertatea de mișcare este mai mare.

   3. Protejați echipamentul sportiv, folosiți genți speciale !

    Mărcile renumite de echipament sportiv au creat genți speciale pentru atleți astfel încât echipamentul sportiv să fie protejat și ușor de cărat. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestor genți speciale este compartimentarea. Sunt gândite astfel încât fiecare obiect necesar să se afle la locul său, fiind astfel protejat și ușor de găsit.

    Echipamentul sportiv este aliatul tău în drumul spre succes. De aceea este important să fii mereu echipat potrivit, cu echipament sportiv care să care să te protejeze și să îți îmbunătățească performanțele. Pentru a face mereu o alegere potrivită te poți baza pe brandurile de renume. Acestea oferă produse de cea mai bună calitate și lucrează mereu la îmbunătățirea performanțelor atleților.

    Jose Calderon și reclama la Kia

    ExpertTv.net, noul partener TotalBaschet !

    Site-ul nostru a încheiat recent o colaborare cu ExpertTv.net!

    ExpertTv.net este un proiect nou pe piaţa din România, un concept extrem de interesant care se bazează pe un număr mare de experţi, tratându-se o gamă largă de subiecte, inclusiv baschetul! Lansat în urmă cu câteva luni, ExpertTv.net s-a impus rapid pe piaţă devenind o sursă de informare pentru audienţa în căutare de informaţii/răspunsuri documentate furnizate de un EXPERT în domeniul respectiv.

    O proprie descriere a site-ului ExpertTv.net puteţi regăsi în paragraful următor:

    Este un web site, de interes general care, împreunǎ cu experţi, specialişti renumiţi din diferite domenii, precum: artǎ, medicinǎ, economie, legislaţie, asigurǎri, informaticǎ, sport, muzicǎ, modǎ, bucǎtǎrie, auto-moto, gospodǎrie, coafor, transport, geografie, istorie, culturǎ generalǎ, cǎlǎtorii, distracţie şi hobby, nutriţie etc., oferǎ cu maximǎ promptitudine şi solicitudine informaţii, sfaturi, soluţii, rǎspunsuri la întrebǎri, preocupǎri, curiozitǎţi şi subiecte din cele mai diverse domenii.

    Cum am ajuns parteneri?

    ExpertTv.net a aflat despre oferta de parteneriat TotalBaschet.ro , ne-a contactat și astfel s-a ajuns ca banner-ul publicitar  să fie afișat pe prima pagină a site-ului, într-un loc care adună lunar, în medie, peste 350.000 de pageviews.

    Vă invităm să accesaţi, apăsând aici, site-ul noului partener TotalBaschet.ro!

    Curierul Zilei face o jumătate de pas spre normalitate!

    În toamna anului trecut sesizam cum publicația Curierul Zilei din Pitești copiază cuvânt cu cuvânt declarații primite în exclusivitate de redactorii totalbaschet.ro și nu precizeaza sursa.

    Astăzi, Marius Duinea, redactorul care semna și textul din  septembrie 2011, revine cu un articol despre BCM U în care anunță numirea lui Alexandru Ziguli în funcția antrenorul secund al echipei. Articolul conține toate informațiile pe care Lucian Călinescu, colaboratorul totalbaschet.ro, le-a publicat pe site cu o zi înainte, plus declarația dată în exclusivitate de Ziguli Jr. De data aceasta Duinea încearcă să precizeze și sursa, doar că, nefiind obișnuit cu astfel de practici, uită să scrie numele complet al site-ului.

    Acum nu ne mai supărăm, ci îl privim pe redactorul de provincie (din punct de vedere al comportamentului profesional) cu indulgența de care se dă dovadă în cazurile în care se constantă un progres cât de mic în drumul spre normalitate al unor oameni care se chinuie, dar nu pot.

    Originals.ro, noul partener TotalBaschet.ro!

    Originals.ro este noul partener al site-ului nostru.

    Magazinul online cu sediul la Iași a ales să își asocieze numele cu site-ul numărul 1 de baschet din România și începând cu 8 august o parte din oferta magazinului o veți vedea afișată pe prima pagină, în dreapta slider-ului cu cele mai importante știri ale zile!

    Cine este Originals.ro?

    Originals.ro comercializează articole sportive a peste 22 de producători, printre care Nike, adidas, Puma, Reebok sau Converse.

    Dacă vă întrebați de ce ați alege acest magazin pentru a achiziționa astfel de produse, echipa Originals.ro vă răspunde:

    • posibilitatea de frauda este zero: produsele se pot plati la ridicare
    • toate produsele prezente pe originals.ro corespund realitatii, pozele fiind facute produselor in cauza intr-un studio foto profesionist
    • produsele sunt prezentate detaliat facandu-va sa va simtiti ca intr-un magazin traditional
    • livrare in 24 ore in orice localitate din Romania (azi comanzi, maine ai produsul ! )
    • va oferim o gama diversificata de produse
    • preturile sunt cele mai mici din Romania
    • originals.ro te ajuta sa iti alegi marimea potrivita prin serviciul “Ce marime imi trebuie” disponibil pe pagina fiecarui produs
    • produsele pe care le oferim sunt alese dupa cele mai importante crieterii de cumparare (calitate, pret, comfort, etc )
    • poti returna produsele cumparate fara nici un motiv
    • site-ul nostru este simplu si eficace
    • produsele sunt masurate individual si prezentate detaliat
    • suntem distribuitori autorizati ai brand-urilor pe care le comercializam
    • suntem cei mai populari in acest domeniu
    • nu ai cum sa ramai nemultumit

    Cum am ajuns parteneri?

    Originals.ro a aflat despre oferta de parteneriat TotalBaschet.ro , ne-a contactat și astfel s-a ajuns ca numele și o parte din oferta magazinului online specializat pe produse sportive să fie afișat pe prima pagină a site-ului, într-un loc care adună lunar, în medie, peste 350.000 de pageviews.

    Gavella rămâne alături de Total Baschet pentru încă 6 luni

    Suntem onoraţi să anunţăm faptul că firma Gavella rămâne alături de site-ul Total Baschet pentru încă şase luni. Gavella este partenerul site-ului nostru din luna ianuarie a anului 2012, când a debutat colaborarea cu site-ul #1 de baschet în România.

    Cine este Gavella? Răspunsul îl găsim pe site-ul firmei:

    Prezentă pe piaţa construcţiilor din România începând cu anul 1993, SC GAVELLA Com SRL este o societate care promovează un sistem de lucru în conformitate cu standardele europene în domeniu. Societatea a reuşit să se impună prin profesionalism, prin rezultatele obţinute şi nu în ultimul rând, prin dedicaţia cu care se implică în fiecare lucrare executată.
    SC GAVELLA Com SRL se adresează tuturor întreprinderilor mici, mijlocii şi mari, abordând lucrări simple dar şi din cele mai complexe, respectând termenele şi cerinţele beneficiarilor, normele de calitate, standardele şi prescripţiile tehnice în vigoare.
    SC GAVELLA Com SRL este un partener întotdeauna deschis către dorinţele şi propunerile clienţilor şi colaboratorilor săi, căutând tot timpul cea mai potrivită cale pentru îmbunătăţirea continuă a relaţiilor de afaceri.
    În relaţiile cu clienţii, furnizorii şi partenerii de afaceri, politica noastră este bazată pe încredere reciprocă, loialitate şi respect.Echipa SC GAVELLA Com SRL are peste 160 angajaţi specialişti, ingineri, muncitori şi dispune de mijloacele care fac din respectarea termenelor de execuţie o realitate.
    Viziunea noastră este să construim, ţinând cont de calitatea lucrărilor, iar pentru aceasta punem accent pe: respectarea proiectelor şi normelor legale, respectarea termenelor de construcţie, respectarea devizelor ofertă, protecţia mediului.

    În primele şase luni de parteneriat site-ul nostru a generat 3,673,415 de afişări, ceea ce înseamnă că de fiecare dată cititorii noştri au vizualizat, în header-ul site-ului, numele partenerului nostru: Gavella.De asemenea, în aceeaşi perioadă, site-ul Total Baschet a fost accesat din 113 ţări, din fiecare colţ al lumii, iar durata medie petrecută de fiecare cititor în parte a fost de 5 minute şi 44 de secunde.

    Mulţumim pentru sprijin şi recomandăm cu încredere partenerul nostru: http://www.gavella.ro/ !

    BC Laguna Sharks va prezenta CE U18 masculin Divizia B

    BC Laguna Sharks București este partenerul Totalbaschet.ro pe perioada Campionatului European de juniori sub 18 ani masculin ce va avea loc la Sarajevo, între 9 și 19 august.

    BC Laguna a ales să își asocieze numele cu o competiție de elită în baschetul european și va prezenta toate știrile publicate pe site despre acest eveniment!

    Cine este BC Laguna? Răspunsul îl găsim chiar pe site-ul formației:

    B.C. Laguna s-a infiintat in anul 2006 cu scopul de a oferi sesiuni de initiere, formare si pregatire in jocul de baschet pentru grupuri mici de jucatori. Juniorii beneficiaza de oportunitatea de a-si dezvolta abilitati fundamentale de joc dar si aptitudini comportamentale ale vietii codidiene, intr-un mediu atractiv, bine supravegheat si optim organizat.

    Și pentru a demostra că prezentarea de pe site-ul echipei este mai mult decât o simplă acțiune de PR, vă spunem că BC Laguna a câștigat în acest sezon titlul național la baby baschet băieți!

    Mai multe informații despre club puteți găsi pe site-ul oficial sau pe pagina de facebook!

    TotalBaschet.ro a avut cu peste 85% mai mulți vizitatori unici în iulie 2012 decât în iulie 2011!

    Iulie 2012 a fost o nouă lună în care TotalBaschet.ro a crescut în statistici și și-a consolidat poziția ca lider de piață a site-urilor de profil din România.

    Spre deosebire de perioada similară a anului 2011, numărul de vizitatori unici care ne-au accesat  a crescut cu peste 85%, numărul de vizite cu peste 36.000 iar cel de vizualizări cu peste 53.000.


    Explicația pentru aceste creșteri este foarte simplă.

    În anul în care a trecut între măsurători TotalBaschet și-a consolidat poziția pe piață și a devenit cea mai credibilă sursă de informație din domeniu.

    Tot mai mulți iubitori ai baschetului au descoperit locul unde pot afla tot ce se întâmplă în acest sport atât la nivel național cât și internațional, iar cu ocazia Campionatelor Europene de Juniori din luna iulie 2012 nu au ezitat să ne acceseze pentru a afla în exclusivitate ce se întâmplă la loturile naționale, rezultate, analize și declarații ale celor implicați.

    Ne-am respectat cititorii cu cele mai bune informații din baschet iar ei ne-au întors favoarea accesându-ne zilnic.

    Vă mulțumim și promitem să nu vă înselăm încrederea acordată!