Archive for July 2012

Diferenţa de abordare a subiectelor dintre TTB şi alte site-uri din România

Ne bucurăm că, după un an şi jumătate de activitate, lumea a înţeles munca pe care o depunem atunci când aflăm/publicăm o informaţie. Mai exact mă refer la faptul că, într-un final, cei care preia informaţia publicată pe totalbaschet.ro au decis, aşa cum e normal, să ne citeze.

Însă cei de la realitatea.net au ajuns în cealaltă extremă. Sâmbătă, 21 iulie, colegul meu Adrian Micinic a redactat ştirea intitulată “Jocurile Olimpice – Iziane exclusă din lotul Braziliei”. Informaţia a fost preluată şi publicată, în această dimineaţă, de către site-ul Realitatea.net. Fără alte comentarii, vă pun la dispoziţie articolul publicat de Adrian Micinic şi cel apărut pe site-ul Realitatea.

Să nu mă înţelegeţi greşit, mă bucur pentru faptul că am fost citaţi de către un site precum realitatea.net, doar că pe totbalbaschet.ro nu o să auziţi niciodată de Romario, Balotelli sau alte personaje ce nu au nicio legătură cu baschetul. Poate aţi auzit de ei pe alte site-uri despre baschet, dar la noi nu!

JO Londra 2012. Concurs de pronosticuri Trops.ro

TotalBaschet.ro în colaborare cu Sport Life, prin magazinul online Trops.ro, lansează începând de astăzi, 21 iulie, un concurs de pronostricuri pe meciurile din turneul de baschet masculine de la Jocurile Olimpice Londra 2012.

Concursul se va desfășura pe forumul TotalBaschet.ro, iar premiile, oferite de Trops.ro, sunt o minge de baschet Molten GF (locul 1), Shooting sleeve Spalding (locul 2) si o geanta de antrenament SportLife (locul 3).

Pentru a participa la concurs trebuie să vă autentificați sau, în cazul în care nu sunteți membru al forumului, să vă înregistrați și să pariați zilnic pe partidele de la JO 2012.

Foarte important de știut este faptul că, în caz de egalitate de puncte la finalul concursului, departajare între locuri se va face în funcție de numărul de postări din topicul dedicat comentării meciurilor de la Olimpiadă. Așadar, pentru a vă mări șansele de câștig, nu vă rezumați doar la a da pronosticuri, ci comentați și partidele pe care le urmăriți.

Concursul debutează azi, 21 iulie, și se va încheia după desfășurarea Finalei turneului masculin de baschet. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua următoare Finalei și, pentru a-și primi premiul, vor trebui să trimită un mail pe adresa redacțiile cu datele complete de contact. Pentru o acuratețe cât mai bună a rezultatelor finale, la finalul fiecărei zile vom anunța rezultatele și clasamentul parțiale.

Intrați pe forum, comentați, pariați  și câștigați premiile puse în joc de Trops.ro.

Vertical Jump, partenerul TotalBaschet.ro la Campionatele Europene de la București

Vertical Jump va fi partenerul TotalBaschet.ro pe parcursul Campionatelor Europene de Juniori sub 16 ani masculin Divizia B și sub 18 ani feminin Divizia A ce vor avea loc la București.

Vertical Jump, prin interemediul TotalBaschet.ro, a ales să își asocieze numele cu două competiții de elită la nivel de juniori și va prezenta fiecare articol legat de cele două evenimente.

Poate vă întrebați cine sunt Vertical Jump.

Răspunsul îl dau chiar ei în pagina de prezentare de pe profilul propriu de facebook:

Vertical Jump este marca romaneasca inregistrata. Niste ciudati,ar spune unii :) Dar cum ar fi sunat Saritura Verticala?! Asa ca,dupa indelungi (de)zbateri si pentru ca marca trebuia sa poarte un nume :) , ne-am oprit la VJ.Desigur,pasiunea pentru baschet si-a spus cuvantul.
Sosetele create de noi,vin sa completeze echipamentul de joc.
Am aparut de putina vreme in peisajul sportiv dar avem un bilanț impresionat.

Ne bucurăm să avem un asemenea partener pe parcursul celor aproape 3 săptămâni cât durează cele două competiții și vă invităm să urmăriți ambele turnee din sală și apoi să le comentați împreună cu noi pe site.

Trafic mai mare cu peste 40% în iunie 2012 față de iunie 2011

TotalBaschet.ro a fost accesat în iunie 2012 de către 32.398 vizitatori unici, adică cu 41% mai mulți decât în urmă cu un an.

Calitatea informațiilor furnizate de redactorii site-ului au adus cu 29.380 mai multe vizite în iunie 2012 decât în luna similară a anului 2011, iar numărul de afișări a fost cu 27188 mai mare în perioada analizată a anului 2012 decât cea din urmă cu un an.

Astfel, conform Google Analytics, TotalBaschet.ro a adunat în iunie 2012 un număr de 32.398 vizitatori unici, 131.395 vizite și 435.970 de afișări, menținându-și poziția de lider în topul site-urilor de profil din România.

Cifrele sunt cu atât mai impresionate cu cât luna iunie a fost prima a intersezonului, fără meciuri oficiale în Diviziile A masculin sau feminin, o perioadă în care baschetul românesc este, practic, în vacanță.

2012


2011

Mulțumim tuturor cititorilor și promitem să nu îi dezamăgim pe viitor!

Fără voi nu am fi putut realiza niciunul dintre aceste lucruri!

Fără voi nu am exista!