Archive for March 2012

Partenerul media principal al FRB a scris o singură ştire despre ASG 2012 !

După cum bine ştiţi în această seară, la Timişoara, a avut loc All Star Game-ul baschetului românesc. Pe afişul evenimentului era specificat şi un partener media principal: Gazeta Sporturilor, publicaţie care are o singură persoană de contact la Timişoara, bineînţeles specializată pe fotbal.

După cum aţi văzut şi în transmisiunea live, asigurată de Digi Sport, pe parchetul sălii erau lipite două stikere cu însemnele Gazetei Sporturilor. La finalul confruntării parenerul media principal al FRB a publicat, pe gsp.ro, o singură ştire despre tot ce s-a întâmplat la Timişoara. Ştirea respectivă conţine scorul final (şi cel pe sferturi) şi a fost publicată la 18:40 (adică când meciul nici nu se terminase) ! Ce este şi mai interesant e faptul că poza articolului e una care ne aparţine (se vede watermark-ul pe ea) însă sursa nu este specificată niciunde(foto jos)

Să mai îmi spună cineva că s-a dorit, prin acest eveniment, promovarea baschetului românesc!

CSM Bucureşti Sportul a evoluat în 6 pe toată durata meciului cu Arad, nu doar o singură fază

…. altfel nu ne explicăm cum Ana Cuatu a petrecut pe parchet, conform statisticii oficiale a jocului, 50 de minute într-un meci în care nu a fost titulară şi nu s-au înregistrat prelungiri :)

Cel mai protabil Vasic a introdus-o pe postul de extremă ascunsă :)

http://www.totalbaschet.ro/Pictures/2012/3/16/1_47_56_84.jpg

Nenad Markovic a participat la …. All Star Game U20 feminin !

…. cel puţin aşa este menţionat pe site-ul Federaţiei Române de Baschet, priviţi: