Archive for January 11, 2012

RECORD. 231 de persoane au citit simultan site-ul TotalBaschet.ro

Marţi, 10 ianuarie, site-ul Total Baschet a înregistrat recorduri la toate capitolele. Nu mai puţin de 3.860 de vizitatori au accesat site-ul nostru producând 35.470 de afişări şi 7.156 de vizite.

Un alt record s-a consemnat la ora 21:56 atunci când 231 de persoane s-au aflat simultan pe site pentru afla dacă ciucanii au găsit un specialist în sudură sau dacă partida dintre BC PH Miercurea Ciuc şi “U” Mobitelco BT Cluj-Napoca se va mai disputa.

Tot marţi, site-ul nostru a fost accesat din 47 de ţări precum Madagascar, Tailanda, Insulele Filipine, Costa Rica sau Tunisia.

Vă mulţumim pentru susţinere – Dedicaţi baschetului 100% şi în 2012!

Explicația pentru care totalbaschet.ro este mai citit decât site-ul Federației

Nu este nicio noutate că TotalBaschet.ro este cel mai citit site de baschet din România. Acest lucru îl știu și cei de la Federația Română de Baschet și în ultima vreme încearcă prin toate metodele să ne pună bețe în roate pentru, speră ei, a ne lua locul în preferințele cititorilor.

FRBaschet trebuie însă să înțeleagă că traficul site-ului vine din viteza și acuratețea cu care oferim informații cititorilor noștri, nu subminându-ne adversarii. Iar cititorii preferă întotdeauna o sursă cu informații corecte, care, spre exemplu, știe cine a fost antrenorul principal al lui Dinamo București la meciul de marți seară, cu BCM U Pitești, a fost Nicu Toader, nu Valentin Pogonaru.

Vom reveni cu amănunte despre modul în care FRBaschet tratează TotalBaschet.ro și despre cum preferă ca voi, cei în slujba căruia trebuie să fie forul respectiv, să fiți informați despre ce se întâmplă în competițiile interne doar de pe site-ul propriu, fără a avea o alternativă. Rămâneți aproape!