Archive for October 24, 2011

Noi recorduri totalbaschet.ro !

Comunitatea TotalBaschet creşte pe zi ce trece! Dovadă sunt statisticile care înregistrează performaţe din ce în ce mai bune, din lună în lună. Zilnic site-ul nostru este accesat constant din Serbia, Anglia Costa Rica, Nigeria, Cipru, Turcia, Ungaria, Belgia, Franta, Spania, SUA ş.a .

În urmă cu două săptămâni site-ul Total Baschet a atins un nou nivel înregistrând recorduri la capitolele vizitatori unici, afişări şi vizite. Mai exact pe 09.10, 3.703 persoane au accesat site-ul rezultând 34.801 afişări şi 6.543 de vizite.

Un alt record l-a constituit şi cititorii care s-au aflat online în acelaşi timp - 109 simultan


Ceea ce nu este foarte îmbucurător (şi datorită acestui fapt materialul pe care îl citiţi acum a fost publicat aşa de târziu) este principalul motiv pentru care s-a izbutit acest record: decesul lui Chauncey Hardy. Este o dovadă clară a faptului că audienţa din România este în căutare de senzaţional şi din păcate nu poţi să educi lumea care doar astfel de ştiri citeşte (probabil dacă aş fi pus poze şi video-uri cu Gaddafi aş mai fi strâns în acest week-end vreo 500 de unici).

Tocmai de aceea site-ul Total Baschet dedică acest moment în memoria regretatului baschetbalist american !