Archive for September 20, 2011

Totalbaschet.ro stabileşte un nou record al audienţei !

Iubitorii sportului cu mingea la coş au aşteptat îndelung debutul noului sezon competiţional de baschet intern, după o pauză de peste trei luni în care echipele s-au întărit şi pentru a aduce cât mai multă lume la sălile de sport din România. Dovadă sunt statisticile.

Abia a trecut primul tur al Cupei României, atât la masculin cât şi la feminin, iar cititorii au luat cu asalt cel mai accesat portal de baschet din România: www.totalbaschet.ro . Astfel, în ziua de 19.09.2011, un număr de 2.969 de vizitatori unici au accesat site-ul nostru, înregistrându-se în acelaţi timp 5.125 de vizitări, ceea ce înseamnă un nou record la ambele capitole. Redacţia site-ului le-a răsplătit findelitatea celor aproape 3.000 de vizitatori unici, cu nu mai puţin de 37 de materiale referitoare la ultimele noutăţi din baschetul intern şi extern.

Cititorii sunt cei care demnostrează faptul că Total Baschet este site-ul de baschet #1 în România. Suntem dedicaţi baschetului 100% şi aşa vom rămâne!

Rămâneţi alături de noi pe tot parcursul sezonului, pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi din baschetul intern. Vă vom pune la dispoziţie avancronici, cronici, declaraţii, analize, interviuri, declaraţii şi multe alte surprize!