Replica Zilei

Replica zilei: 1 februarie

De la Gala Baschetului Românesc ne-am mutat, nu foarte departe, la Arena de Baschet din Bucureşti. Replica zilei de 1 februarie vine din partea user-ului “gregorie” care ne împărtăşeşte viziunea lui asupra desfăşurării Final Four-ului Cupei României.

gregorie :  Doi pe un balansoar

Probabil ca meciurile o sa se joace cu spectatori din “familie”. Ceilalti care mai scapa in sala o sa stea cate doi pe un scaun. Se vor pune balansoare deasupra tribunelor si schele exterioare incalzite pentru privitul pe geam. Se va permite intrarea pentru maxim o repriza iar biletele pentru ultima vor fi cele mai scumpe. Dupa primul minut se va taxa la secunda. Si va rugam fara batai din palme ca nu prea este spatiu.

Replica Zilei: 31 ianuarie

“Distincţia” pentru Replica Zilei de 31 ianuarie va fi împărţită în două. Şi de această dată este vorba de Gala Baschetului Românesc care a avut loc luni, 30 ianuarie, la Palatul Parlamentului.

Pe forum-ul site-ului slamdunk.ro userul “derrick rose” afirmă următoarele:

la nunta 300 de oameni premiaza doi.
la gala frb 2 oameni au premiat 300.

Pe poziţia secundă se clasează user-ul “cunoscătorul” care a avut următoarea remarcă la articolul “Ce părere aveţi despre promisiunea lui Carmen Tocală? Dar de afirmaţia lui Cătălin Burlacu?”

Cunoscatorul [31.01.2012 17:25] :  Show

Cred ca daca Smaranda ar fi anuntat retragerea echipei, hossu longin ar fi spus: stati sa va inmanam si un premiu!

Replica zilei: 30 ianuarie

Replica zilei de 30 ianuarie îi revine announcer-ului Galei Baschetului Românesc, Emil Hossu Longin. La jumătatea transmisiei în direct, Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a fost invitat pentru a-l recompensa pe preşedintele Federaţiei Internaţionale de Baschet, Olaffur Rafnsson, cu o diplomă şi un premiu.

Nu ştim exact care este diferenţa de înălţime între oficialul român şi cel islandez, însă aproximăm la 25-30 de centimetri. În acel moment Longin a făcut următoarea afirmaţie:

Dacă eram în timpul unui meci de baschet trebuia să spunem că avem parte de un mismatch (adică de o diferenţă clară de talie), însă acum nu e cazul.

Cu siguranţă Funeriu nu a înţeles la ceea ce s-a referit Longhin, însă probabil se va interesa în zilele ce urmează.

Replica Zilei: 28 ianuarie

Având în vedere simţul umorului foarte dezvoltat al comunităţii baschetbalistice de pe totalbaschet.ro, începând de azi am înfiinţat o nouă secţiune a blogului denumită sugestiv “Replica Zilei”.

Replica zilei de 28 ianuarie îi revine utilizatorului “minu-s” care i-a dat un răspuns interesant lui zăpăcitu79 referit la meciul dintre “U” Mobitelco Cluj-Napoca şi BC Mureş Târgu Mureş desfăşurat sâmbătă seară la Sala Sporturilor Horia Demian.

zapacitu79 [28.01.2012 21:55] :  ha ha

cei care au fost azi la sala sa vada baschet pot sa ceara banii inapoi!!

minu-s [28.01.2012 22:29] :  .

de ce sa ceara banii? Muresul a jucat baschet