Recomandare TotalBaschet.ro!

Trops.ro, partenerul TotalBaschet.ro la Concursul de pronosticuri LNBM

Trops.ro, magazinul online care a oferit premiile Concursului de pronosticuri pe meciurile de la Jocurile Olimpice Londra 2012, va fi partenerul nostru și la competiția destinată partidelor din Liga Națională de baschet Masculin.

Trops.ro va oferi fiecărui participant la Concurs câte un voucher de discount de 10% din produsele comendate pe site care nu sunt obiectul vreunei promoții, iar primilor 3 clasați vor primi, în ordine, o minge Molten, o pereche de șosete înalte Spalding de culoare albă și o pereche de manșete Spalding de culoare neagră. Mai mult, primele 3 locuri vor fi răsplătite și cu câte un voucher de discount de 20% din prețul unui produs pe care îl va comanda pe site și care nu face obiectul alte promoții.

Întreg regulamentul concursului îl găsiți pe forumul TotalBaschet.ro.

Până a vă înscrie în concurs vă invităm să adăugați Trops.ro la lista de prieteni de pe facebook și să dați un like paginii SportLife România!

FOTO. Câștigătorii Concursului de pronosticuri Trops.ro și-au primit premiile

Jocurile Olimpice 2012 au prilejuit organizarea pe forumul TotalBaschet.ro a unui Concurs de pronosticuri pe partidele de baschet masculin de la celebra competiție.

Sponsorul concursului a fost magazinul online Trops.ro care a oferit primilor 3 clasați premii. Primul loc a primit o minge Molten, locul 2 s-a ales cu shooting sleeve Spalding iar locul 3 cu o geantă de antrenament SportLife.

În fotografia ce ilustrează articolul îl vedeți pe câștigătorului locului întâi, rhadoosibiu, împreună cu premiul său.

În așteptatea noii ediții a Concursului de pronosticuri pe meciurile din Liga Națională, vă invităm să accesați magazinul Trops.ro și să comandați cu încredere produsele din catalogul său.

AdSense pe TotalBaschet.ro

Începând cu săptămâna trecută, TotalBaschet.ro a introdus pe site reclame oferite de Google prin programul AdSense. Momentan, în poziția Top Flash și pe forum, veți găsi imagini care promovează diferite campanii ale companiilor ce au ales să își facă reclamă prin intermediul AdSense.

De reținut este că una dintre opțiunile importante pe care Google le oferă userilor este posibilitatea de a seta singuri domeniile din care doresc să fie afișate reclamele.

Astfel, veți putea elimina sau adăuga categoriile de interes și evita astfel afișarea de reclame din alte domenii decât cele importante pentru dumneavoastră.

Pentru a face acest lucru dați click AICI!

Pentru o experință vizuală cât mai plăcută cu site-ul nostru și pentru a afla informații cât mai relevante din reclamele afișate vă invităm pe toți să vă setați aceste domenii de interes!

Dacă doriți să vă promovați numele prin intermediul nostru, vă invităm să citiți informații despre oferta noastră de publicitate.

Sfaturi utile pentru antrenamentele individuale (P)

Sfaturi utile pentru antrenamentele individuale

Performanța în baschet se face cu multă muncă care se traduce în ore de antrenament înafara terenului de baschet.

http://www.totalbaschet.ro/Pictures/2012/8/27/12_36_35_478.jpg

Așa cum se spunea într-un articol anterior, jucătorii din NBA au o condiție fizică de invidiat și de aceea ei sunt cei care domină acest sport. Ei au performanțe excepționale și la atletism sau rezistență.

Cei care sunt cu adevărat dedicați se antrenează și în timpul liber. Ei fac jogging în aer liber sau merg la sală și folosesc banda de alergare și aparatele de fitness pentru a dezvolta masa musculară.

Pentru ei specialiștii în echipamente sportive vin cu câteva sfaturi:

1. Folosiți încălțămintea specială !

  O pereche de pantofi sport pentru alergare oferă mai bine suport și protecție piciorului. Talpa unui pantof sport special creat pentru alergare se erodează mai greu pe asfalt, spre deosebire de încălțămintea pentru baschet,  are călcâiul concav și atenuează impactul cu solul, iar în componență sa are mai mult material textil pentru ca piciorul să respire.

  În plus, folosirea concomitentă a mai multor perechi de încălțăminte ajută la menținerea lor cât mai mult timp.

  2. Nu folosiți același echipament sportiv în orice situație !

   Îmbrăcămintea poate ajuta sau îngreuna antrenamentul. Dacă se preferă jogging în aer liber, vară este de preferat un tricou de microfibră, care absoarbe umezeala și lasă pielea să respire, iar în perioada rece un trening de fâș sau un windbraker care să mențină corpul la o temperatură confortabilă.

   http://www.totalbaschet.ro/Pictures/2012/8/27/12_36_44_744.jpg

   Pentru antrenamentele în sală se preferă pantalonii și tricourile cu mai mult bumbac în componență pentru că libertatea de mișcare este mai mare.

   3. Protejați echipamentul sportiv, folosiți genți speciale !

    Mărcile renumite de echipament sportiv au creat genți speciale pentru atleți astfel încât echipamentul sportiv să fie protejat și ușor de cărat. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestor genți speciale este compartimentarea. Sunt gândite astfel încât fiecare obiect necesar să se afle la locul său, fiind astfel protejat și ușor de găsit.

    Echipamentul sportiv este aliatul tău în drumul spre succes. De aceea este important să fii mereu echipat potrivit, cu echipament sportiv care să care să te protejeze și să îți îmbunătățească performanțele. Pentru a face mereu o alegere potrivită te poți baza pe brandurile de renume. Acestea oferă produse de cea mai bună calitate și lucrează mereu la îmbunătățirea performanțelor atleților.

    ExpertTv.net, noul partener TotalBaschet !

    Site-ul nostru a încheiat recent o colaborare cu ExpertTv.net!

    ExpertTv.net este un proiect nou pe piaţa din România, un concept extrem de interesant care se bazează pe un număr mare de experţi, tratându-se o gamă largă de subiecte, inclusiv baschetul! Lansat în urmă cu câteva luni, ExpertTv.net s-a impus rapid pe piaţă devenind o sursă de informare pentru audienţa în căutare de informaţii/răspunsuri documentate furnizate de un EXPERT în domeniul respectiv.

    O proprie descriere a site-ului ExpertTv.net puteţi regăsi în paragraful următor:

    Este un web site, de interes general care, împreunǎ cu experţi, specialişti renumiţi din diferite domenii, precum: artǎ, medicinǎ, economie, legislaţie, asigurǎri, informaticǎ, sport, muzicǎ, modǎ, bucǎtǎrie, auto-moto, gospodǎrie, coafor, transport, geografie, istorie, culturǎ generalǎ, cǎlǎtorii, distracţie şi hobby, nutriţie etc., oferǎ cu maximǎ promptitudine şi solicitudine informaţii, sfaturi, soluţii, rǎspunsuri la întrebǎri, preocupǎri, curiozitǎţi şi subiecte din cele mai diverse domenii.

    Cum am ajuns parteneri?

    ExpertTv.net a aflat despre oferta de parteneriat TotalBaschet.ro , ne-a contactat și astfel s-a ajuns ca banner-ul publicitar  să fie afișat pe prima pagină a site-ului, într-un loc care adună lunar, în medie, peste 350.000 de pageviews.

    Vă invităm să accesaţi, apăsând aici, site-ul noului partener TotalBaschet.ro!

    Originals.ro, noul partener TotalBaschet.ro!

    Originals.ro este noul partener al site-ului nostru.

    Magazinul online cu sediul la Iași a ales să își asocieze numele cu site-ul numărul 1 de baschet din România și începând cu 8 august o parte din oferta magazinului o veți vedea afișată pe prima pagină, în dreapta slider-ului cu cele mai importante știri ale zile!

    Cine este Originals.ro?

    Originals.ro comercializează articole sportive a peste 22 de producători, printre care Nike, adidas, Puma, Reebok sau Converse.

    Dacă vă întrebați de ce ați alege acest magazin pentru a achiziționa astfel de produse, echipa Originals.ro vă răspunde:

    • posibilitatea de frauda este zero: produsele se pot plati la ridicare
    • toate produsele prezente pe originals.ro corespund realitatii, pozele fiind facute produselor in cauza intr-un studio foto profesionist
    • produsele sunt prezentate detaliat facandu-va sa va simtiti ca intr-un magazin traditional
    • livrare in 24 ore in orice localitate din Romania (azi comanzi, maine ai produsul ! )
    • va oferim o gama diversificata de produse
    • preturile sunt cele mai mici din Romania
    • originals.ro te ajuta sa iti alegi marimea potrivita prin serviciul “Ce marime imi trebuie” disponibil pe pagina fiecarui produs
    • produsele pe care le oferim sunt alese dupa cele mai importante crieterii de cumparare (calitate, pret, comfort, etc )
    • poti returna produsele cumparate fara nici un motiv
    • site-ul nostru este simplu si eficace
    • produsele sunt masurate individual si prezentate detaliat
    • suntem distribuitori autorizati ai brand-urilor pe care le comercializam
    • suntem cei mai populari in acest domeniu
    • nu ai cum sa ramai nemultumit

    Cum am ajuns parteneri?

    Originals.ro a aflat despre oferta de parteneriat TotalBaschet.ro , ne-a contactat și astfel s-a ajuns ca numele și o parte din oferta magazinului online specializat pe produse sportive să fie afișat pe prima pagină a site-ului, într-un loc care adună lunar, în medie, peste 350.000 de pageviews.

    Gavella rămâne alături de Total Baschet pentru încă 6 luni

    Suntem onoraţi să anunţăm faptul că firma Gavella rămâne alături de site-ul Total Baschet pentru încă şase luni. Gavella este partenerul site-ului nostru din luna ianuarie a anului 2012, când a debutat colaborarea cu site-ul #1 de baschet în România.

    Cine este Gavella? Răspunsul îl găsim pe site-ul firmei:

    Prezentă pe piaţa construcţiilor din România începând cu anul 1993, SC GAVELLA Com SRL este o societate care promovează un sistem de lucru în conformitate cu standardele europene în domeniu. Societatea a reuşit să se impună prin profesionalism, prin rezultatele obţinute şi nu în ultimul rând, prin dedicaţia cu care se implică în fiecare lucrare executată.
    SC GAVELLA Com SRL se adresează tuturor întreprinderilor mici, mijlocii şi mari, abordând lucrări simple dar şi din cele mai complexe, respectând termenele şi cerinţele beneficiarilor, normele de calitate, standardele şi prescripţiile tehnice în vigoare.
    SC GAVELLA Com SRL este un partener întotdeauna deschis către dorinţele şi propunerile clienţilor şi colaboratorilor săi, căutând tot timpul cea mai potrivită cale pentru îmbunătăţirea continuă a relaţiilor de afaceri.
    În relaţiile cu clienţii, furnizorii şi partenerii de afaceri, politica noastră este bazată pe încredere reciprocă, loialitate şi respect.Echipa SC GAVELLA Com SRL are peste 160 angajaţi specialişti, ingineri, muncitori şi dispune de mijloacele care fac din respectarea termenelor de execuţie o realitate.
    Viziunea noastră este să construim, ţinând cont de calitatea lucrărilor, iar pentru aceasta punem accent pe: respectarea proiectelor şi normelor legale, respectarea termenelor de construcţie, respectarea devizelor ofertă, protecţia mediului.

    În primele şase luni de parteneriat site-ul nostru a generat 3,673,415 de afişări, ceea ce înseamnă că de fiecare dată cititorii noştri au vizualizat, în header-ul site-ului, numele partenerului nostru: Gavella.De asemenea, în aceeaşi perioadă, site-ul Total Baschet a fost accesat din 113 ţări, din fiecare colţ al lumii, iar durata medie petrecută de fiecare cititor în parte a fost de 5 minute şi 44 de secunde.

    Mulţumim pentru sprijin şi recomandăm cu încredere partenerul nostru: http://www.gavella.ro/ !

    BC Laguna Sharks va prezenta CE U18 masculin Divizia B

    BC Laguna Sharks București este partenerul Totalbaschet.ro pe perioada Campionatului European de juniori sub 18 ani masculin ce va avea loc la Sarajevo, între 9 și 19 august.

    BC Laguna a ales să își asocieze numele cu o competiție de elită în baschetul european și va prezenta toate știrile publicate pe site despre acest eveniment!

    Cine este BC Laguna? Răspunsul îl găsim chiar pe site-ul formației:

    B.C. Laguna s-a infiintat in anul 2006 cu scopul de a oferi sesiuni de initiere, formare si pregatire in jocul de baschet pentru grupuri mici de jucatori. Juniorii beneficiaza de oportunitatea de a-si dezvolta abilitati fundamentale de joc dar si aptitudini comportamentale ale vietii codidiene, intr-un mediu atractiv, bine supravegheat si optim organizat.

    Și pentru a demostra că prezentarea de pe site-ul echipei este mai mult decât o simplă acțiune de PR, vă spunem că BC Laguna a câștigat în acest sezon titlul național la baby baschet băieți!

    Mai multe informații despre club puteți găsi pe site-ul oficial sau pe pagina de facebook!

    JO Londra 2012. Concurs de pronosticuri Trops.ro

    TotalBaschet.ro în colaborare cu Sport Life, prin magazinul online Trops.ro, lansează începând de astăzi, 21 iulie, un concurs de pronostricuri pe meciurile din turneul de baschet masculine de la Jocurile Olimpice Londra 2012.

    Concursul se va desfășura pe forumul TotalBaschet.ro, iar premiile, oferite de Trops.ro, sunt o minge de baschet Molten GF (locul 1), Shooting sleeve Spalding (locul 2) si o geanta de antrenament SportLife (locul 3).

    Pentru a participa la concurs trebuie să vă autentificați sau, în cazul în care nu sunteți membru al forumului, să vă înregistrați și să pariați zilnic pe partidele de la JO 2012.

    Foarte important de știut este faptul că, în caz de egalitate de puncte la finalul concursului, departajare între locuri se va face în funcție de numărul de postări din topicul dedicat comentării meciurilor de la Olimpiadă. Așadar, pentru a vă mări șansele de câștig, nu vă rezumați doar la a da pronosticuri, ci comentați și partidele pe care le urmăriți.

    Concursul debutează azi, 21 iulie, și se va încheia după desfășurarea Finalei turneului masculin de baschet. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua următoare Finalei și, pentru a-și primi premiul, vor trebui să trimită un mail pe adresa redacțiile cu datele complete de contact. Pentru o acuratețe cât mai bună a rezultatelor finale, la finalul fiecărei zile vom anunța rezultatele și clasamentul parțiale.

    Intrați pe forum, comentați, pariați  și câștigați premiile puse în joc de Trops.ro.

    Interviu cu Horațiu Giurgiu pe site-ul FRBaschet

    Horațiu Giurgiu, deținătorul a 7 titluri de campion național din postura de jucător și 16 din cea de antrenor de copii și juniori, a acordat un amplu interviu site-ului oficial al Federației Române de Baschet.

    ”Nea Bigu”, cum este cunoscut de membrii mai tineri ai familiei baschetului românesc, povestește despre cariera sa de jucător, despre cum a făcut pasul spre cea de antrenor și despre jucătorii pe care i-a format de-a lungul timpului. Profesorul zugrăvește din amintiri imaginea baschetului românesc din urmă cu câteva decenii, dar nu ezită să facă și câteva referiri la situația actuală a acestui sport în România.

    Întregul intreviu îl puteți citi aici.