TotalBaschet.ro

Se poate și fără amendă!

Weekendul trecut au debutat două dintre Campionatele Naționale de Juniori: U16 și U18.

TotalBaschet.ro a publicat programul primei etape de la ambele categorii de vârstă și împreună cu dumneavoastră am reușit ca până luni la prânz să aflăm toate rezultatele meciurilor din weekend.

Motivată, probabil, de reușita noastră, FRBaschet, care luni la ora 16:00 nu afișase pe site programul primei etape la U16 Feminin, ce să mai vorbim de rezultate, a strâns la rându-i toate scorurile iar azi, miercuri, 10 octombrie, se laudă pe prima pagină a site-ului cu reușita!

Comparând în acest caz informațiile furnizate de noi și cele ale FRB, vă întrebăm: care este diferența între site-ul nr. 1 de baschet din România și Federație?
Așteptăm răspunsurile în comenatariile acestui post!

A, am uitat să precizăm că noi am avut rezultatele fără a amenința cluburile cu amendă în cazul în care nu ne informează!

Ba mai mult, le ajutăm să se promoveze și le ajutăm sponsorii să își prezinte oferta publicului țintă!

Noutăți pe TotalBaschet.ro!

totalbaschet logoTotalBaschet.ro are, începând de miercuri, 26 septembrie, o nouă înfățișare, una pe care ne-a dorit-o a fi în culori mai calde, mai ”prietenească” cu cititorul.

Articolele de pe prima pagină sunt prezentate pe categorii, numărul titlurilor afișate este mai mare iar în partea de sus a site-ului sunt prezentate în permanență ultimele rezultate din baschetul românesc. La un clic distanță de rezultat stau datele statistice despre meci.

Meniul de navigație, care se derulează în coloane verticale, ușurează accesul la diferite secțiuni ale site-ului, iar clasamentele din cele mai importante competiții din baschetul românesc sunt afișate, toate, pe prima pagină.

Dar pe lângă aspect noul TotalBaschet.ro aduce și o serie de modificări la nivelul structurii. Astfel, am eliminat problemele de navigare ale vechiului site în care meniul de pe anumite pagini nu permitea accesul direct al secțiunilor principale.

De asemenea am creat noi structuri ale paginilor echipelor și jucătorilor. Acum, pe lângă de informații standard, date statistice, rezultate și program, pe pagina echipei găsiți lista cu ultimele articole care au apărut pe site despre respectiva formație. De asemenea este evidențiată poziția echipei în clasmentul la zi! Pagina a devenit astfel un loc în care fanul echipei poate afla tot ce îl interesează despre favoriții săi, fără a fi nevoit să caute informațiile prin toate știrile de pe site.

Aceeași noutate este prezentă și pe pagina jucătorilor, toate articolele despre respectivii fiind listate în categoria ”Articole”.

În curând vom avea și o pagină specială de statistică, unde veți găsi clasamentele pe categorii statistice și multe alte informații pentru pasionații de cifre și de baschet văzut prin prisma unei ”stats sheet”.

Așteptăm din partea dumneavoastră reacții legate de noul TotalBaschet.ro!

Chiar dacă laudele ne fac să ne simțim bine, ceea ce ne dorim cu adevărat sunt observațiile referitoare la funcționarea noii struncturi și sugestii despre cum l-am putea îmbunătăți.

Două nume noi în redacția TotalBaschet.ro

La finalul acestei săptămâni va debuta Liga Națională de baschet feminin, primul dintre campionatele naționale pe care TotalBaschet.ro le va relata și în acest sezon în stilul în care v-a obișnuit în cele 21 de luni de existență în online.

Noul sezon competițional va aduce însă mai multe schimbări în ceea ce privește modul în care vă vom prezenta informațiile.

Astfel, la nivelul interfeței, în maxim trei săptămâni vom lansa noul TotalBaschet.ro, un site unde informația va fi structurată și oferită cititorilor într-un mod mai plăcut decât în prezent și mai ușor de accesat. Mai multe amănunte în curând!

Din punct de vedere  editorial, redacția noastră are două nume noi. Ambele semnături le-ați mai întâlnit pe site în ultimele luni însă acum începe primul sezon competițional pe care îl vor relata de la un capăt la celălalt.

Cei doi colegi se numesc Ciprian Petcuț și Lucian Călinescu.

Ciprian (foto dreapta) este din Arad, are 17 ani și a scris primele articole pe site în urmă cu 5 luni, când a relatat despre semifinalele și finala Diviziei A feminin.  De asemenea, de-a lungul verii v-a relatat despre transferurile de la feminin, marea majoritate a informațiilor oferite fiind exclusivități. Ciprian, care scrie despre baschet în presa locală sau pe internet de peste 2 ani, va fi șeful departamentului baschet feminin al site-ului.

Lucian (foto stânga) este din Pitești. Are 16 ani, a debutat în presa locală în urmă cu un an, iar din august 2012 s-a alăturat redacției noastre. El vă va oferi, cu prepondereță, ultimele informații despre BCM U, deținătoarea Cupei României, declarații de la jucătorii și stafful tehnic al echipei dar, în același timp,  va scrie și despre competițiile de juniori la care vor lua parte echipele clubului din Trivale.

Le urăm și pe această cale ”Bine ați venit în echipă!” și vă invităm să rămâneți alături de noi pentru a afla primii ce se întâmplă în baschetul românesc!

Audienţă ridicată în ziua de 13 septembrie !

Cine susţine mitul conform căruia zilele de 13 sunt cu ghinion, se înşeală amarnic. Dovada se regăseşte în rândurile următoare. Joi, 13 septembrie 2012, site-ul TotalBaschet a înregistrat cea mai mare audienţă în ultimele 3 luni. În total am avut parte de 3,709 utilizatori unici care au generat 5,853 de vizite şi 22,430, petrecând în medie 6 minute pe site.

Unul dintre cele mai citite subiecte a fost declaraţia preşedintelui ANST, Carmen Tocală, care critica forul pe care l-a condus până pe 31 mai 2012. La scurt timp după publicarea răspunului venit din partea lui Dan Berceanu, actualul preşedinte FRB, pe totalbaschet.ro s-au regăsit, în acelaşi timp, 83 de cititori. Toate aceste informaţii le regăsiţi doar pe site-ul nostru!

http://www.totalbaschet.ro/Pictures/2012/9/14/2_44_31_210.jpg

FOTO. Câștigătorii Concursului de pronosticuri Trops.ro și-au primit premiile

Jocurile Olimpice 2012 au prilejuit organizarea pe forumul TotalBaschet.ro a unui Concurs de pronosticuri pe partidele de baschet masculin de la celebra competiție.

Sponsorul concursului a fost magazinul online Trops.ro care a oferit primilor 3 clasați premii. Primul loc a primit o minge Molten, locul 2 s-a ales cu shooting sleeve Spalding iar locul 3 cu o geantă de antrenament SportLife.

În fotografia ce ilustrează articolul îl vedeți pe câștigătorului locului întâi, rhadoosibiu, împreună cu premiul său.

În așteptatea noii ediții a Concursului de pronosticuri pe meciurile din Liga Națională, vă invităm să accesați magazinul Trops.ro și să comandați cu încredere produsele din catalogul său.

În această vară TotalBaschet.ro a crescut lună de lună!

Pentru TotalBaschet.ro, vara 2012 a fost însorită atât la propiu, din punct de vedere meteorologic, cât și la figurat, din punct de vedere statistic.

Numărul de cititori unici și de  vizualizări ale site-ului au crescut lună de lună în perioada iunie – august 2012.

Conform Google Analytics, în iunie site-ul a fost accesat de 32.398 de vizitatori unici care au vizualizat 437.970 de pagini. În iulie, numărul unicilor a crescut cu aproape 4000, ajungând la 36.112, în timp ce numărul de vizualizări s-a mărit cu aproximativ 28.000, atingând pragul de 465.904. Urmând trendul, august a fost cea mai bună lună a verii, cu 37.369 vizitatori unici și 478.609 pagini vizualizate.


Creșterea din luna iulie se datorează, în cea mai mare parte, Campionatelor Europene cu participare românească, turnee pe care reporterii TotalBaschet.ro le-au acoperit în întregime prin cronici, analize și declarații.

În schimb, statistica din luna august a fost la nivelul prezentat anterior atât  datorită celor două Campionate Europene din  luna respectivă (U18 masculin și U20 feminin), cât și numărului crescut de știri despre echipele din ligile naționale feminin și masculin care s-au reunit și au început să pregătească sezonul competițional 2012/13.

V-am oferit aproximativ 20 de știri pe zi, iar voi ne-ați răsplătit transformându-ne în site-ul no. 1 de baschet din România!

Vă mulțumim!

Originals.ro, noul partener TotalBaschet.ro!

Originals.ro este noul partener al site-ului nostru.

Magazinul online cu sediul la Iași a ales să își asocieze numele cu site-ul numărul 1 de baschet din România și începând cu 8 august o parte din oferta magazinului o veți vedea afișată pe prima pagină, în dreapta slider-ului cu cele mai importante știri ale zile!

Cine este Originals.ro?

Originals.ro comercializează articole sportive a peste 22 de producători, printre care Nike, adidas, Puma, Reebok sau Converse.

Dacă vă întrebați de ce ați alege acest magazin pentru a achiziționa astfel de produse, echipa Originals.ro vă răspunde:

 • posibilitatea de frauda este zero: produsele se pot plati la ridicare
 • toate produsele prezente pe originals.ro corespund realitatii, pozele fiind facute produselor in cauza intr-un studio foto profesionist
 • produsele sunt prezentate detaliat facandu-va sa va simtiti ca intr-un magazin traditional
 • livrare in 24 ore in orice localitate din Romania (azi comanzi, maine ai produsul ! )
 • va oferim o gama diversificata de produse
 • preturile sunt cele mai mici din Romania
 • originals.ro te ajuta sa iti alegi marimea potrivita prin serviciul “Ce marime imi trebuie” disponibil pe pagina fiecarui produs
 • produsele pe care le oferim sunt alese dupa cele mai importante crieterii de cumparare (calitate, pret, comfort, etc )
 • poti returna produsele cumparate fara nici un motiv
 • site-ul nostru este simplu si eficace
 • produsele sunt masurate individual si prezentate detaliat
 • suntem distribuitori autorizati ai brand-urilor pe care le comercializam
 • suntem cei mai populari in acest domeniu
 • nu ai cum sa ramai nemultumit

Cum am ajuns parteneri?

Originals.ro a aflat despre oferta de parteneriat TotalBaschet.ro , ne-a contactat și astfel s-a ajuns ca numele și o parte din oferta magazinului online specializat pe produse sportive să fie afișat pe prima pagină a site-ului, într-un loc care adună lunar, în medie, peste 350.000 de pageviews.

Gavella rămâne alături de Total Baschet pentru încă 6 luni

Suntem onoraţi să anunţăm faptul că firma Gavella rămâne alături de site-ul Total Baschet pentru încă şase luni. Gavella este partenerul site-ului nostru din luna ianuarie a anului 2012, când a debutat colaborarea cu site-ul #1 de baschet în România.

Cine este Gavella? Răspunsul îl găsim pe site-ul firmei:

Prezentă pe piaţa construcţiilor din România începând cu anul 1993, SC GAVELLA Com SRL este o societate care promovează un sistem de lucru în conformitate cu standardele europene în domeniu. Societatea a reuşit să se impună prin profesionalism, prin rezultatele obţinute şi nu în ultimul rând, prin dedicaţia cu care se implică în fiecare lucrare executată.
SC GAVELLA Com SRL se adresează tuturor întreprinderilor mici, mijlocii şi mari, abordând lucrări simple dar şi din cele mai complexe, respectând termenele şi cerinţele beneficiarilor, normele de calitate, standardele şi prescripţiile tehnice în vigoare.
SC GAVELLA Com SRL este un partener întotdeauna deschis către dorinţele şi propunerile clienţilor şi colaboratorilor săi, căutând tot timpul cea mai potrivită cale pentru îmbunătăţirea continuă a relaţiilor de afaceri.
În relaţiile cu clienţii, furnizorii şi partenerii de afaceri, politica noastră este bazată pe încredere reciprocă, loialitate şi respect.Echipa SC GAVELLA Com SRL are peste 160 angajaţi specialişti, ingineri, muncitori şi dispune de mijloacele care fac din respectarea termenelor de execuţie o realitate.
Viziunea noastră este să construim, ţinând cont de calitatea lucrărilor, iar pentru aceasta punem accent pe: respectarea proiectelor şi normelor legale, respectarea termenelor de construcţie, respectarea devizelor ofertă, protecţia mediului.

În primele şase luni de parteneriat site-ul nostru a generat 3,673,415 de afişări, ceea ce înseamnă că de fiecare dată cititorii noştri au vizualizat, în header-ul site-ului, numele partenerului nostru: Gavella.De asemenea, în aceeaşi perioadă, site-ul Total Baschet a fost accesat din 113 ţări, din fiecare colţ al lumii, iar durata medie petrecută de fiecare cititor în parte a fost de 5 minute şi 44 de secunde.

Mulţumim pentru sprijin şi recomandăm cu încredere partenerul nostru: http://www.gavella.ro/ !

BC Laguna Sharks va prezenta CE U18 masculin Divizia B

BC Laguna Sharks București este partenerul Totalbaschet.ro pe perioada Campionatului European de juniori sub 18 ani masculin ce va avea loc la Sarajevo, între 9 și 19 august.

BC Laguna a ales să își asocieze numele cu o competiție de elită în baschetul european și va prezenta toate știrile publicate pe site despre acest eveniment!

Cine este BC Laguna? Răspunsul îl găsim chiar pe site-ul formației:

B.C. Laguna s-a infiintat in anul 2006 cu scopul de a oferi sesiuni de initiere, formare si pregatire in jocul de baschet pentru grupuri mici de jucatori. Juniorii beneficiaza de oportunitatea de a-si dezvolta abilitati fundamentale de joc dar si aptitudini comportamentale ale vietii codidiene, intr-un mediu atractiv, bine supravegheat si optim organizat.

Și pentru a demostra că prezentarea de pe site-ul echipei este mai mult decât o simplă acțiune de PR, vă spunem că BC Laguna a câștigat în acest sezon titlul național la baby baschet băieți!

Mai multe informații despre club puteți găsi pe site-ul oficial sau pe pagina de facebook!

TotalBaschet.ro a avut cu peste 85% mai mulți vizitatori unici în iulie 2012 decât în iulie 2011!

Iulie 2012 a fost o nouă lună în care TotalBaschet.ro a crescut în statistici și și-a consolidat poziția ca lider de piață a site-urilor de profil din România.

Spre deosebire de perioada similară a anului 2011, numărul de vizitatori unici care ne-au accesat  a crescut cu peste 85%, numărul de vizite cu peste 36.000 iar cel de vizualizări cu peste 53.000.


Explicația pentru aceste creșteri este foarte simplă.

În anul în care a trecut între măsurători TotalBaschet și-a consolidat poziția pe piață și a devenit cea mai credibilă sursă de informație din domeniu.

Tot mai mulți iubitori ai baschetului au descoperit locul unde pot afla tot ce se întâmplă în acest sport atât la nivel național cât și internațional, iar cu ocazia Campionatelor Europene de Juniori din luna iulie 2012 nu au ezitat să ne acceseze pentru a afla în exclusivitate ce se întâmplă la loturile naționale, rezultate, analize și declarații ale celor implicați.

Ne-am respectat cititorii cu cele mai bune informații din baschet iar ei ne-au întors favoarea accesându-ne zilnic.

Vă mulțumim și promitem să nu vă înselăm încrederea acordată!