Haios

Site-ul FRB, spart de către “piraţii internauţi”

Cei care doresc să acceseze site-ul Federaţiei Române de Baschet se lovesc de un “page not found”. Totul se datorează faptul că FRB a decis să oprească pagina web datorită unor atacuri ale “piraţilor internauţi”. Mai exact, zilele trecute site-ul a fost infestat cu un virus trojan de către aceia care nu prea au altceva de lucru, iar astfel toţi cei care aţi accesat site-ul FRB pe parcursul ultimelor zile aţi preluat trojan-ul respectiv. FRB a transmis, prin intermediul paginii de facebook, următorul mesaj:

FEDERATIA ROMANA DE BASCHET anunta faptul ca site-ul www.frbaschet.ro a fost victima unor atacuri ale piratilor internauti din afara granitelor tarii si din aceasta cauza nu poate fi accesat!!!
Ne cerem scuze pe aceasta cale pentru inconvenienta creeata fara voia noastra fata de toti cei care incearca sa utilizeze site-ul nostru pentru a obtine informatii in aceste zile. Departamentul IT incearca sa rezolve problema cat mai URGENT posibil, urmand sa repuna in functiune site-ul FRB cel mai tarziu sambata dupa-amiaza…

Vara trecută când am început să lucrăm la varianta de mobil a site-ului am avut o discuţie cu câteva persoane din domeniul IT care, în trecut, au studiat site-ul FRB şi mi-au comunicat că e foarte prost realizat, că se poate sparge extrem de uşor. Se pare că au avut dreptate

Şi ca să fim puţin răi … nu mai trebuie să accesaţi site-ul frbaschet.ro, toate informaţiile, rezultate, cronici, statistici, declaraţii le regăsiţi pe site-ul nostru fără să primiţi, la pachet, şi un trojan :D

“Treaba mare nu se face în vestiar!”

La ce credeţi că se referă banner-ul fanilor de la Târgu Mureş ? :)

Care este asemănarea dintre Energia Rovinari și NFL?

Ne explică redactorii de la Radio Tg. Jiu.

Mare atenție, vă rog, să nu cădeți în capcană! Energia nu se compară cu orice echipă din NFL, ci doar cu cele de top!

De ce să avem nevoie de jucători naturalizaţi … ?

… când îi avem implicaţi la echipa naţională pe Mihai Silvăşan şi Carmen Tocală. Ce, nu ştiţi care e legătura între cei doi ? Ei bine, dacă nu aţi observat deja, puteţi să vă convingeţi :)

Carmen Tocală: “Sunt neagră de supărare, au ţinut banii la ciorap. Au bani de salarii încă un an!”

Mihai Silvăşan, negru de supărare !

Adevăratul gangsta’ de la BC Mureș!

Poate unii dintre voi s-au întrebat, mai ales sezonul trecut, cine este adevăratul ”băiat rău” din vestiarul celor de la BC Mureș Tg. Mureș.

Poate v-ați gândit la Jason Forte sau JuJuan Cooley, însă paparazzii suporterilor mureșeni din grupul de facebook Maros KK au surprins o imagine șoc cu Srecko Sekulovic, tehnicianul formației, care, din câte se pare, folosea des această metodă pentru a-și convinge jucătorii să  paseze cât mai mult între ei.

Mihai Silvăşan, negru de supărare ! :)

O posibilă explicaţie a următoarei poze: Silvăşan este negru de supărare pentru că pierde timpul la naţionala României :)

Jose Calderon și reclama la Kia

CSM Bucureşti Sportul a evoluat în 6 pe toată durata meciului cu Arad, nu doar o singură fază

…. altfel nu ne explicăm cum Ana Cuatu a petrecut pe parchet, conform statisticii oficiale a jocului, 50 de minute într-un meci în care nu a fost titulară şi nu s-au înregistrat prelungiri :)

Cel mai protabil Vasic a introdus-o pe postul de extremă ascunsă :)

http://www.totalbaschet.ro/Pictures/2012/3/16/1_47_56_84.jpg

Nenad Markovic a participat la …. All Star Game U20 feminin !

…. cel puţin aşa este menţionat pe site-ul Federaţiei Române de Baschet, priviţi:

Replica zilei – 17 februarie

Replica zilei vine de la chatul TotalBaschet.Ro acolo unde userul mira a avut următoarea remarcă în momentul în care a văzut mascota celor de la CSM București:

Cred că reprezintă un pui, de la PUIcu!