Author Archive

Se poate și fără amendă!

Weekendul trecut au debutat două dintre Campionatele Naționale de Juniori: U16 și U18.

TotalBaschet.ro a publicat programul primei etape de la ambele categorii de vârstă și împreună cu dumneavoastră am reușit ca până luni la prânz să aflăm toate rezultatele meciurilor din weekend.

Motivată, probabil, de reușita noastră, FRBaschet, care luni la ora 16:00 nu afișase pe site programul primei etape la U16 Feminin, ce să mai vorbim de rezultate, a strâns la rându-i toate scorurile iar azi, miercuri, 10 octombrie, se laudă pe prima pagină a site-ului cu reușita!

Comparând în acest caz informațiile furnizate de noi și cele ale FRB, vă întrebăm: care este diferența între site-ul nr. 1 de baschet din România și Federație?
Așteptăm răspunsurile în comenatariile acestui post!

A, am uitat să precizăm că noi am avut rezultatele fără a amenința cluburile cu amendă în cazul în care nu ne informează!

Ba mai mult, le ajutăm să se promoveze și le ajutăm sponsorii să își prezinte oferta publicului țintă!

Trops.ro, partenerul TotalBaschet.ro la Concursul de pronosticuri LNBM

Trops.ro, magazinul online care a oferit premiile Concursului de pronosticuri pe meciurile de la Jocurile Olimpice Londra 2012, va fi partenerul nostru și la competiția destinată partidelor din Liga Națională de baschet Masculin.

Trops.ro va oferi fiecărui participant la Concurs câte un voucher de discount de 10% din produsele comendate pe site care nu sunt obiectul vreunei promoții, iar primilor 3 clasați vor primi, în ordine, o minge Molten, o pereche de șosete înalte Spalding de culoare albă și o pereche de manșete Spalding de culoare neagră. Mai mult, primele 3 locuri vor fi răsplătite și cu câte un voucher de discount de 20% din prețul unui produs pe care îl va comanda pe site și care nu face obiectul alte promoții.

Întreg regulamentul concursului îl găsiți pe forumul TotalBaschet.ro.

Până a vă înscrie în concurs vă invităm să adăugați Trops.ro la lista de prieteni de pe facebook și să dați un like paginii SportLife România!

Noutăți pe TotalBaschet.ro!

totalbaschet logoTotalBaschet.ro are, începând de miercuri, 26 septembrie, o nouă înfățișare, una pe care ne-a dorit-o a fi în culori mai calde, mai ”prietenească” cu cititorul.

Articolele de pe prima pagină sunt prezentate pe categorii, numărul titlurilor afișate este mai mare iar în partea de sus a site-ului sunt prezentate în permanență ultimele rezultate din baschetul românesc. La un clic distanță de rezultat stau datele statistice despre meci.

Meniul de navigație, care se derulează în coloane verticale, ușurează accesul la diferite secțiuni ale site-ului, iar clasamentele din cele mai importante competiții din baschetul românesc sunt afișate, toate, pe prima pagină.

Dar pe lângă aspect noul TotalBaschet.ro aduce și o serie de modificări la nivelul structurii. Astfel, am eliminat problemele de navigare ale vechiului site în care meniul de pe anumite pagini nu permitea accesul direct al secțiunilor principale.

De asemenea am creat noi structuri ale paginilor echipelor și jucătorilor. Acum, pe lângă de informații standard, date statistice, rezultate și program, pe pagina echipei găsiți lista cu ultimele articole care au apărut pe site despre respectiva formație. De asemenea este evidențiată poziția echipei în clasmentul la zi! Pagina a devenit astfel un loc în care fanul echipei poate afla tot ce îl interesează despre favoriții săi, fără a fi nevoit să caute informațiile prin toate știrile de pe site.

Aceeași noutate este prezentă și pe pagina jucătorilor, toate articolele despre respectivii fiind listate în categoria ”Articole”.

În curând vom avea și o pagină specială de statistică, unde veți găsi clasamentele pe categorii statistice și multe alte informații pentru pasionații de cifre și de baschet văzut prin prisma unei ”stats sheet”.

Așteptăm din partea dumneavoastră reacții legate de noul TotalBaschet.ro!

Chiar dacă laudele ne fac să ne simțim bine, ceea ce ne dorim cu adevărat sunt observațiile referitoare la funcționarea noii struncturi și sugestii despre cum l-am putea îmbunătăți.

Două nume noi în redacția TotalBaschet.ro

La finalul acestei săptămâni va debuta Liga Națională de baschet feminin, primul dintre campionatele naționale pe care TotalBaschet.ro le va relata și în acest sezon în stilul în care v-a obișnuit în cele 21 de luni de existență în online.

Noul sezon competițional va aduce însă mai multe schimbări în ceea ce privește modul în care vă vom prezenta informațiile.

Astfel, la nivelul interfeței, în maxim trei săptămâni vom lansa noul TotalBaschet.ro, un site unde informația va fi structurată și oferită cititorilor într-un mod mai plăcut decât în prezent și mai ușor de accesat. Mai multe amănunte în curând!

Din punct de vedere  editorial, redacția noastră are două nume noi. Ambele semnături le-ați mai întâlnit pe site în ultimele luni însă acum începe primul sezon competițional pe care îl vor relata de la un capăt la celălalt.

Cei doi colegi se numesc Ciprian Petcuț și Lucian Călinescu.

Ciprian (foto dreapta) este din Arad, are 17 ani și a scris primele articole pe site în urmă cu 5 luni, când a relatat despre semifinalele și finala Diviziei A feminin.  De asemenea, de-a lungul verii v-a relatat despre transferurile de la feminin, marea majoritate a informațiilor oferite fiind exclusivități. Ciprian, care scrie despre baschet în presa locală sau pe internet de peste 2 ani, va fi șeful departamentului baschet feminin al site-ului.

Lucian (foto stânga) este din Pitești. Are 16 ani, a debutat în presa locală în urmă cu un an, iar din august 2012 s-a alăturat redacției noastre. El vă va oferi, cu prepondereță, ultimele informații despre BCM U, deținătoarea Cupei României, declarații de la jucătorii și stafful tehnic al echipei dar, în același timp,  va scrie și despre competițiile de juniori la care vor lua parte echipele clubului din Trivale.

Le urăm și pe această cale ”Bine ați venit în echipă!” și vă invităm să rămâneți alături de noi pentru a afla primii ce se întâmplă în baschetul românesc!

Care este asemănarea dintre Energia Rovinari și NFL?

Ne explică redactorii de la Radio Tg. Jiu.

Mare atenție, vă rog, să nu cădeți în capcană! Energia nu se compară cu orice echipă din NFL, ci doar cu cele de top!

Adevăratul gangsta’ de la BC Mureș!

Poate unii dintre voi s-au întrebat, mai ales sezonul trecut, cine este adevăratul ”băiat rău” din vestiarul celor de la BC Mureș Tg. Mureș.

Poate v-ați gândit la Jason Forte sau JuJuan Cooley, însă paparazzii suporterilor mureșeni din grupul de facebook Maros KK au surprins o imagine șoc cu Srecko Sekulovic, tehnicianul formației, care, din câte se pare, folosea des această metodă pentru a-și convinge jucătorii să  paseze cât mai mult între ei.

FOTO. Câștigătorii Concursului de pronosticuri Trops.ro și-au primit premiile

Jocurile Olimpice 2012 au prilejuit organizarea pe forumul TotalBaschet.ro a unui Concurs de pronosticuri pe partidele de baschet masculin de la celebra competiție.

Sponsorul concursului a fost magazinul online Trops.ro care a oferit primilor 3 clasați premii. Primul loc a primit o minge Molten, locul 2 s-a ales cu shooting sleeve Spalding iar locul 3 cu o geantă de antrenament SportLife.

În fotografia ce ilustrează articolul îl vedeți pe câștigătorului locului întâi, rhadoosibiu, împreună cu premiul său.

În așteptatea noii ediții a Concursului de pronosticuri pe meciurile din Liga Națională, vă invităm să accesați magazinul Trops.ro și să comandați cu încredere produsele din catalogul său.

În această vară TotalBaschet.ro a crescut lună de lună!

Pentru TotalBaschet.ro, vara 2012 a fost însorită atât la propiu, din punct de vedere meteorologic, cât și la figurat, din punct de vedere statistic.

Numărul de cititori unici și de  vizualizări ale site-ului au crescut lună de lună în perioada iunie – august 2012.

Conform Google Analytics, în iunie site-ul a fost accesat de 32.398 de vizitatori unici care au vizualizat 437.970 de pagini. În iulie, numărul unicilor a crescut cu aproape 4000, ajungând la 36.112, în timp ce numărul de vizualizări s-a mărit cu aproximativ 28.000, atingând pragul de 465.904. Urmând trendul, august a fost cea mai bună lună a verii, cu 37.369 vizitatori unici și 478.609 pagini vizualizate.


Creșterea din luna iulie se datorează, în cea mai mare parte, Campionatelor Europene cu participare românească, turnee pe care reporterii TotalBaschet.ro le-au acoperit în întregime prin cronici, analize și declarații.

În schimb, statistica din luna august a fost la nivelul prezentat anterior atât  datorită celor două Campionate Europene din  luna respectivă (U18 masculin și U20 feminin), cât și numărului crescut de știri despre echipele din ligile naționale feminin și masculin care s-au reunit și au început să pregătească sezonul competițional 2012/13.

V-am oferit aproximativ 20 de știri pe zi, iar voi ne-ați răsplătit transformându-ne în site-ul no. 1 de baschet din România!

Vă mulțumim!

AdSense pe TotalBaschet.ro

Începând cu săptămâna trecută, TotalBaschet.ro a introdus pe site reclame oferite de Google prin programul AdSense. Momentan, în poziția Top Flash și pe forum, veți găsi imagini care promovează diferite campanii ale companiilor ce au ales să își facă reclamă prin intermediul AdSense.

De reținut este că una dintre opțiunile importante pe care Google le oferă userilor este posibilitatea de a seta singuri domeniile din care doresc să fie afișate reclamele.

Astfel, veți putea elimina sau adăuga categoriile de interes și evita astfel afișarea de reclame din alte domenii decât cele importante pentru dumneavoastră.

Pentru a face acest lucru dați click AICI!

Pentru o experință vizuală cât mai plăcută cu site-ul nostru și pentru a afla informații cât mai relevante din reclamele afișate vă invităm pe toți să vă setați aceste domenii de interes!

Dacă doriți să vă promovați numele prin intermediul nostru, vă invităm să citiți informații despre oferta noastră de publicitate.

Jose Calderon și reclama la Kia