Author Archive

De ce s-au amânat meciurile din acest sfârşit de săptămână ?

Pentru că datorită condiţiilor meteo … informaţiile ajung greu sau trunchiate la Bucureşti !

La Oradea situaţia stătea altfel :)

Ia-i de unde nu-s ….

Revin cu aceeaşi întrebare (scuzaţi-mă dacă cer prea mult) …. totuşi, cine au fost arbitrii de la Sibiu ? Arbitrii care au oficiat prima etapă de baschet feminin Divizia A ?

Sper că pretenţiile mele nu sunt exagerate ….

Ghici ciupercă cine sunt arbitrii ?

Facem un apel la toţi iubitorii de baschet din România: suporteri, jucători, oficiali, antrenori, arbitrii şi chiar comisari. Ne puteţi spune şi nouă care sunt arbitrii ce vor oficia sâmbătă şi duminică meciurile de la Sibiu ? Sau cel puţin … o adresă de unde sa-i găsim ….

Nu de alta … însă cu 14 ore până la primul meci pe site-ul FRB nu este menţionat nimic.

Cel care ne va ajuta va primi un premiu din partea totalbaschet.ro :)

De ce nu avem rezultate internaţionale ? Răspunsul aici!

“Nota” a fost publicată pe facebook chiar înaintea Campionatului European U18 Divizia A de la Oradea. Fără alte comentarii vă prezentăm câteva cuvinte referitoare la lotul naţional ale Soniei Ursu.

http://www.totalbaschet.ro/Pictures/2011/8/29/15_21_26_517.jpg

Textul poate fi accesat: http://www.facebook.com/note.php?note_id=234323156608088

Graba strică (face) treaba!

Continuăm să fim cârcotaşi (căci dacă nu zici nimic eşti luat de fraier, nu?) şi să vă mai povestim o întâmplare care, pe mine cel puţin, m-a amuzat. Ieri dimineaţă juca România împotriva Emiratelor Unite Arabe, într-o partidă contând pentru faza grupelor a Jocurilor Mondiale Universitare. Având în vedere că Emiratele Unite Arabe erau ciuca bătăilor în grupa din care facea parte România, colegul meu Adi Micinic, optimist din fire, a compus dinainte să ştie rezultatul un articol cum că România a învins şi s-a calificat mai departe. Materialul mai avea nevoie doar de un scor final şi de marcatori, astfel la câteva minute de la finalul jocului ştirea să fie pusă pe site pentru cititorii noştri fideli care ne citesc zi de zi.

Ceea ce a greşit colegul meu şi a uitat să corecteze (doar peste 15 minute), a fost următorul adversar pe care România urma să îl întâlnească. Când a redactat materialul, Adi a greșit intenționat numele următorului oponent (Canada), menționând numele Serbiei drept câștigătoare a grupei. Cum alte publicaţii ştiu că urmărim competiţia şi că vom publica rapid un articol, au zis să nu mai verifice şi să se ia după noi, dovadă fiind următoarea poză:

De asemenea, nu pot să uit o întâmplare similară. Săptămâna trecută dădeam o ştire exclusivă că Ray Kraemer s-a transferat la Giurgiu. O oră mai tâziu prietenii noştri de la eurobasket.com publicau şi ei aceeaşi ştire, fără să ne menţioneze, clar! Două ore mai târziu un alt site de baschet prelua această ştire, ghiciţi de unde ? Răspuns corect, 100 de puncte …..  de pe eurobasket.com :)

Luând în calcul aceste circumstanţe, deştept este cel care îşi crează un site fantomă (gen blog simplu) cu numele de xyz.com,  care preia toate ştirile din lumea baschetului, iar tu nu trebuie decât să preiei site-ul fantomă xyz.com, corect nu ?

Poza sezonului 2010/2011

Poza a fost realizată pe data de 22 ianuarie la partida dintre U Mobitelco Cluj-Napoca vs CSU Sibiu, adjudecată fără probleme de gazde 93:68 . Din această ilustraţie puteţi să vă daţi singuri seama de jocul practicat de către sportivii sibieni antrenaţă, pe atunci, de Audrius Prakuraitis.

Entuziasmat Credit Foto: Andor Marton (totalbaschet.ro)