Author Archive

Să dăm sfoară-n ţară …

Încep prin a spune că în ultimii trei ani, indiferent ce discuţie mai aprinsă a existat în cadrul proiectului Total Baschet, disputele şi rezolvarea lor au rămas în interiorul redacţiei. Aşa am dorit şi am considerat că este normal. Aspectele interne se pot rezolva doar la nivel intern fără a fi nevoie de un arbitru sau de o comisie specială.

În ultima perioadă, „graţie” unor personaje insistente, nu s-a mai putut respecta principiul instituit de-a lungul timpului. Am încercat să nu-i ofer prea multă importanţă din raţiunile menţionate mai sus, căci niciodată nu mi-a făcut plăcere să-mi spăl rufele în public, însă de data aceasta nu a fost suficient.

Probabil că pentru unii subiectul este în continuare de actualitate, chiar dacă au trecut luni bune de la consumarea lui. Având în vedere că în joc este imaginea Total Baschet, din postura în care sunt, mă simt nevoit să formulez o apărare cu privire la tot ceea ce s-a vehiculat din partea unui promotor care urmăreşte aspecte lesne de observat.

Cred că aţi ghicit, între timp, care e subiectul principal sau mai bine spus acţiunea care m-a determinat să expun aceste câteva rânduri. În orice caz, pentru ca totul să fie clar, exact aşa cum s-a şi dorit, nu voi apela la pseudonime.

După cum bine ştiţi, în urmă cu mai multe luni, Adrian Micinic a luat decizia să se despartă de Total Baschet. La scurt timp a urmat şi decizia lui Costin Marinescu, oarecum aşteptată, de a încheia activitatea la site. Au fost unele discuţii interne, pe care am să le enunţ ceva mai târziu, între mine şi Adi datorită modului în care a acţionat şi a felului în care a pus problema, atât faţă de mine cât şi faţă de foştii săi colegi. Abia trecusera citeva zile de la despărţire si deja pe facebook au apărut mesaje despre aspectele interne din cadrul Total Baschet. După cum mi-am expus părerea şi la momentul respectiv, nu mi s-a părut normal ca terţe persoane să intervină în bucătăria noastră. În fine, nu am acordat prea multă importanţă mesajelor respective, însă nici la cinci luni distanţă de la eveniment aceste acţiuni nu au încetat.

Făcând o mică paranteză, între site-ul Total Baschet şi Adrian Micinic există un contract de prestări servicii încheiat începând cu luna octombrie şi actualmente în vigoare, conţinând obligaţiile pe care Adrian Micinic şi le-a încălcat grosier şi fără o justificarea legală sau contractuală. Probabil vă adresaţi întrebarea ce l-a determinat pe Adrian Micinic să abandoneze la o prietenie de 7 ani respectiv la o colaborare de 3 ani. Sub acest aspect trebuie menţionat că la începutul sezonului 2013/2014, Adi a fost promovat în funcţia de ofiţer de presă al clubului CSM Oradea(lucru pentru care m-am bucurat, având în vedere propunerile din trecut către Şerban Sere, cu privire la disponibilitatea lui Adi). Luând în calcul acest aspect cumulat cu funcţia ocupată la Total Baschet, Adi se afla într-o oarecare incompatibilitate, trebuind să fie în acelaşi timp jurnalist imparţial cât şi angajat al unei echipe din prima ligă (şi se pare că între timp temerile mele s-au adeverit: conducerea clubului din Târgu Mureş, într-o conferinţă de presă, a transmis un mesaj nu tocmai prietenos lui Adi Micinic şi clubului CSM Oradea http://www.totalbaschet.ro/articol/Cornel-Lungu-Pentru-mine-este-o-nebuloas%C4%83-am%C3%A2narea-meciului-cu-Cluj-~30254). Într-o discuţie personală avută înainte de debutul propriu-zis al campionatului, explicându-i postura în care se află, Adi mi-a spus că pentru el pe primul loc este CSM Oradea, iar mai apoi Total Baschet.

Influenţa din partea echipei orădene s-a resimţit până şi în articolele redactate la categoria internaţional. După materialul cu privire la situaţia din Islanda (http://totalbaschet.ro/articol/Islanda-Din-sezonul-2013-14-doar-un-str%C4%83in-poate-juca-%C3%AEn-campionat~24308), Cristian Achim a purtat o discuţie cu Adi explicându-i că în opinia sa e mai bine ca într-un campionat să aibă acces jucătorii străini, dând ca exemplu sistemul din Spania. La scurt timp după această discuţie, pe site a apărut un material ce conţinea filosofia lui Cristian Achim cu privire la sistemul iberic: http://totalbaschet.ro/articol/Sistemul-spaniol-Cheia-succesului-%C3%AEn-baschet~24517. Să nu mă înţelegeţi greşit, Adi este printre cei mai buni jurnalişti care scriu despre baschet din ţară, însă apreciez că este foarte uşor de influenţat, acesta fiind in opinia mea marele lui minus.

Pentru a feri site-ul de anumite comentarii/discuţii/etc privind dublul statut al său, i-am propus ca în perioada în care este angajatul CSM Oradea să nu redacteze ştiri despre această echipă, căci nu ar fi o situaţie normală. Nu i-a convenit, dar a înţeles. Între timp, dintru acest motiv, relaţia s-a răcit. Am avut mai multe discuţii aprinse pe marginea acestui subiect, pentru ca în final el să ignore atribuţiile trasate respectiv să publice pe site mai multe articole despre CSM Oradea şi acţiunile sale de promovare. I-am explicat din nou că nu e normal. A urmat un e-mail de la Adi în care specifica explicit că renunţă, pentru ca mai apoi să destabilizeze redacţia virtuală, nemotivând decizia sa, rezumându-se în a trimite săgeţi indirecte la adresa mea. La scurt timp Costin Marinescu a decis să părăsească corabia, acum probabil că înţelegeţi de ce. Au mai plecat încă vreo doi redactori, însă aspectul nu are, în acest cadru, prea multă relevanţă. Închid paranteza.

După cele petrecute şi expuse mai sus, a urmat o perioadă în care am comunicat cu Adi prin mail-uri, explicându-i că potrivit unui contract care are forţă de lege între părţile acestuia, obligaţiile nu se discută, ci se execută. Preţ de câteva luni nu s-a mai petrecut nimic căci nu luam în calcul varianta unui proces.

Între timp a intrat în peisaj managerul formaţiei orădene, domnul Şerban Sere. Pe lângă că s-a oferit să-l ajute pe Micinic cu sprijin juridic prin intermediul sponsorului echipei, SIS Consulting, domnul Sere s-a transformat într-un sol de binefacere, devenind voluntar principalul PR din ţară al site-ului Total Baschet.

Mai exact, domnul Sere a decis să împărtăşească situaţia dintre Adrian Micinic şi Total Baschet, distorsionând adevărul şi încercând să păteze imaginea Total Baschet, mai multor persoane din baschet, incluzând aici conducători de cluburi, preşedinţi, arbitri sau chiar comisari. Cu alte cuvinte, cu majoritatea persoanelor din baschet cu care s-a întâlnit în ultimele două luni. Dumealui discuta cu dezinvoltură pe marginea acestui diferend, emiţând judecaţi de valoare şi stabilind persoana aflată în culpa. Nu mi se pare corect modul în care acţionează având în vedere că nu are absolut nicio legătură cu raporturile dintre Total Baschet şi Adrian Micinic.

În egală măsură consider că actualul comportament menit sa sicaneze a lui Şerban Sere şi Adrian Micinic nu este unul barbatesc. Recent, după Final Four-ul Cupei României, eveniment în cadrul căruia nu s-a organizat o conferinţă de presă după finala mare iar orădenii nu au dorit să ofere declaraţii(lucru de înţeles, pe moment) am încercat să contactez ofiţerul de presă adresând întrebări lui Cristian Achim şi Şerban Sere. Ne-am lovit de un nou refuz din partea celor vizaţi, Micinic motivând că va exista o conferinţă de presă înaintea playoff-ului unde se vor discuta aspecte din cadrul Final Four-ului. Am cosiderat tardiv organizată această întrunire de presă, întrebând care sunt motivele refuzului unor declaraţii, având în vedere că Micinic ne-a subliniat că CSM Oradea nu îngrădeşte accesul reprezentanţilor mass-media la discuţiile cu presa. Nu am mai primit nici un răspuns până în ziua de azi, iar la conferinţa de presă de dinaintea meciurilor cu Craiova nici măcar nu am fost invitaţi decât cu o oră înainte, când ne era practic imposibil să ajungem. Cu această ocazie vreau să-i readuc aminte lui Adi un episod pe care sunt sigur că nu l-a uitat, despre care a şi redactat un articol atunci când conducerea clubului din Oradea nu l-a chemat pe Marcel Ţenter la conferinţa de presă de după meci. (http://m.totalbaschet.ro/articole/presa-scrisa-nu-conteaza-la-oradea/15925). Nu cred că este cazul să menţionez vorbele pe care mi le-a dezvăluit la adresa celor doi oficiali bihoreni, însă situaţia din acest moment este oarecum similară.

Ca o opinie personală, pe care mi-o permit aşa cum şi-au permis şi alţii să intre în bucătăria noastră, în ultima perioadă lucrurile au început să scârţâie la Oradea. Cel puţin mie nu mi se pare normal ca echipa de juniori a clubului CSM Oradea să funcţioneze sub o altă entitate decât cea a grupării de seniori. Practic Asociaţia Sportivă „Baschet Star”, se foloseşte de imaginea echipei mari pentru a atrage sponsorizări către un club de baschet de juniori, denumit formal echipa de juniori CSM Oradea, fără a avea vreo legătură juridică cu formaţia de seniori. Ar mai fi şi altele de menţionat, dar poate cu altă ocazie.

Sunt conştient că prin acest text nu rezolv practic mare lucru, însă cel puţin persoanele care au auzit prima variantă a basmului dintre Total Baschet şi Adrian Micinic vor sta puţin pe gânduri după citirea prezentei variante.

Pentru a întări cele punctate mai sus, după mai multe săptămâni de gândire, am luat decizia de a-i acţiona în judecată pe Adrian Micinic, pentru nerespectarea obligaţiilor contractuale respectiv Costin Marinescu, pentru încălcarea drepturilor nepatrimoniale ale site-ului Total Baschet respectiv pentru încălcarea articolului 1.281 NCC. Ştiu că o eventuală hotărâre judecătorească se va pronunţa în aproximativ doi ani, însă am răbdarea necesară atât timp cât în joc este imaginea Total Baschet, imagine pentru care s-a trudit mai mulţi ani.

E foarte uşor să demolezi, e mult mai greu să clădeşti ceva stabil, de aceea vă asigur cât timp voi fi la Total Baschet nu vor exista presiuni din partea unor terţe persoane pentru a impune anumite ştiri respectiv parti pris-uri faţă de unele echipe.

Campioni … sau ?

În ultimii ani ne-a preocupat foarte mult (şi ne preocupă) strategia de promovare a site-ului nostru. Printre multe alte metode, un mod clasic de publicitate, şi în acelaşi timp eficient, îl constituie publicarea unor bannere în sălile de baschet din România. Pe parcusul sezoanelor precedente, cu amabilitatea mai multor persoane din cadrurile cluburilor interne şi în schimbul unor colaborari din care ambele părţi au avut de câştigat, am “dotat” aproape fiecare sală de baschet din ţară cu unul sau mai multe bannere sugestive, după cum probabil s-a si observat în urma transimiuniilor TV.  Nu am pornit cu un obiectiv anume ci am dorit să vedem ce se poate realiza.

Bineînţeles, au existat şi excepţii … anumite persoane care s-au opus propunerii noastre din motive tehnice, din motive practice sau pur şi simplu că nu au dorit la momentul respectiv, motivându-şi într-un fel sau altul decizia pe care, mai mult sau mai puţin, am înţeles-o. Pe parcurs s-au rezolvat şi aceste mici impedimente, în acest sezon sunte prezenţi în aproape toate sălile de baschet din ţară, cu o singură excepţie dintre primele opt echipe: “U” Mobitelco, adică domnul Mircea Cristescu.

Motivele expuse pentru a declina colaborarea cu site-ul Total Baschet au variat de la … suntem pro Asesoft, oamenii celor de la Asesoft, suntem periculoşi, niciun site de baschet nu va avea banner în sala noastră,  la … nu suntem transparenţi. Niciodată nu a existat un simplu nu, mereu s-a găsit ceva . Ultimul motiv a fost invocat după ce colegul meu Adi Micinic şi-a permis să menţioneze faptul că “U” Mobitelco prin domnul Cristescu a votat pentru neretrogradare în sezonul 2013-2014. Într-adevăr, oare ce a fost în capul lui Adi ?

Nicio problemă, am înţeles de mult ideea că domnul Cristescu nu ne place, e dreptul dumnealui. La fel de bine e dreptul dumnealui să publice în sală, lângă tabela electronică, un banner ancorat acum doi-trei ani, fostul “vecin” al cunoscutului banner RMGC care “susţinea U Mobitelco”. Singura problemă e că banner-ul sună în felul următor “Şi zânul e suporterul campionilor”(foto jos, partea de sus), doar că taman acum campioni sunt alţii, chiar pricipalii duşmani, de o bună bucată de timp, ai clujenilor.

Sau poate că nu înţelegem noi mesajul extrem de delicat, subtil, transmis de respectivul banner ori poate că zânul chiar are puteri magice … rămâne de văzut.

Site-ul FRB, spart de către “piraţii internauţi”

Cei care doresc să acceseze site-ul Federaţiei Române de Baschet se lovesc de un “page not found”. Totul se datorează faptul că FRB a decis să oprească pagina web datorită unor atacuri ale “piraţilor internauţi”. Mai exact, zilele trecute site-ul a fost infestat cu un virus trojan de către aceia care nu prea au altceva de lucru, iar astfel toţi cei care aţi accesat site-ul FRB pe parcursul ultimelor zile aţi preluat trojan-ul respectiv. FRB a transmis, prin intermediul paginii de facebook, următorul mesaj:

FEDERATIA ROMANA DE BASCHET anunta faptul ca site-ul www.frbaschet.ro a fost victima unor atacuri ale piratilor internauti din afara granitelor tarii si din aceasta cauza nu poate fi accesat!!!
Ne cerem scuze pe aceasta cale pentru inconvenienta creeata fara voia noastra fata de toti cei care incearca sa utilizeze site-ul nostru pentru a obtine informatii in aceste zile. Departamentul IT incearca sa rezolve problema cat mai URGENT posibil, urmand sa repuna in functiune site-ul FRB cel mai tarziu sambata dupa-amiaza…

Vara trecută când am început să lucrăm la varianta de mobil a site-ului am avut o discuţie cu câteva persoane din domeniul IT care, în trecut, au studiat site-ul FRB şi mi-au comunicat că e foarte prost realizat, că se poate sparge extrem de uşor. Se pare că au avut dreptate

Şi ca să fim puţin răi … nu mai trebuie să accesaţi site-ul frbaschet.ro, toate informaţiile, rezultate, cronici, statistici, declaraţii le regăsiţi pe site-ul nostru fără să primiţi, la pachet, şi un trojan :D

Ce fac unii pentru 75 de euro …

Trebuie să recunosc că am stat pe gânduri dacă să public sau nu întâmplarea pe care urmează să o relatez.  În cele din urmă am decis să o fac pentru ca persoanele din baschet să ştie cu cine au de-a face pe viitor, dar şi pentru a începe resuscitarea blog-ului Total Baschet, având în vedere că va fi actualizat cel puţin săptămânal cu informaţii.

Pe parcursul lunii august, în urma unui camp pe care Gheorghe Mureşan îl organizează periodic la Cluj-Napoca, în parcarea unui mall, singurul jucător român ce a activat în NBA afirma că “sistemul din România este prost; România nu a dat niciun jucător de calibru în ultima perioadă; Organizarea competiţiilor din România lasă de dorit”. Ei bine … nici el nu se poate lăuda la capitolul organizare.

Asociaţia Gheorghe Mureşan, entitatea juridică prin care îşi desfăşoară evenimentele a avut trei încercări, în această vară, de a organiza camp-uri de juniori, iar două dintre ele au fost sortite eşecului. Primul eveniment, Ghiţă Mureşan Summer Camp nu s-a mai desfăşurat în ţară datorită unor probleme de ordin tehnic: principalul sponsor s-a retras. Nimic nu poate fi impus Asociaţiei respective privind acest eveniment deoarece, din păcate, aceste chestiuni se mai petrec. Totuşi, trebuie să ştii pe ce te bazezi atunci când pleci la drum şi dacă îţi permiţi să organizezi un asemenea eveniment de amploare.

Al doilea eveniment şi singurul care s-a produs a avut loc în parcarea mall-ului din Cluj-Napoca, nu şi fără emoţii deoarece, cu câteva zile înaintea de debut organizatorii nu aveau la dispoziţie panouri de baschet. Până la urmă, prin intermediul mai multor improvizaţii au izbutit să asigure participanţilor cel mai important obiect al acestui sport.

A treia încercare, Tabăra de Perfecţionare a Baschetului, a fost anunţată să se desfăşoare în perioada 25-30 august la Turda. Era destinată copiilor între 10-12 ani, iar taxa de participare se ridica la 800 RON per copil. Pentru a promova acest eveniment Asociatia Gheorghe Muresan, prin reprezentantul legal Catalin Condurache, a contactat site-ul nostru pentru a promova evenimentul. Însă acest lucru s-a petrecut tardiv, la începutul lunii august, atunci când organizatorii şi-au dat seama că nu au niciun copil înscris la acţiunea ce urma să debuteze trei săptămâni mai târziu. Luând în calcul situaţia, am acceptat să îi ajutăm, să le promovăm evenimentul direct la publicul ţintă, totul pentru o suma derizorie (gândindu-ne la o colaborare pe termen lung). Am încheiat un contract, plata urmând a fi efectuată ulterior.

După câteva săptămâni de aşteptare, am decis să-l sun pe domnul Condurache pentru a-l întreba dacă a ajuns la dânsul factura şi când va efectua plata. Nu mi-a răspuns la apeluri, mail-uri sau sms-uri. A trecut o săptămână, două, trei … până am decis să apelez la soluţia care mereu dă roade. Am reuşit să dau de dânsul care, fără nicio ezitare, mi-a explicat că nu va efectua plata deoarece el consideră că nu trebuie să o facă, având în vedere că au decis să nu mai organizeze evenimentul. Indiferent dacă avem contract, domnul Condurache, PR-ul lui Gheorghe Mureşan nu doreşte să plătească o sumă derizorie, 75 de euro, pentru serviciile publicitare pe care i le-am oferit deoarece „nu are buget să o facă”.  O motivare hilară dacă ne uităm peste pachetele de sponsorizare propuse de Asociaţia Gheorghe Mureşan, între 1000 – 1200 euro lunar(http://www.ghitamuresan.ro/content_pdf/6_1.pdf). Iar brand-ul nu duce lipsă de sponsori, având în vedere numele cu care se laudă Asociaţia în footer-ul site-ului.

Astfel Ghiţă Mureşan, singurul român care a evoluat în NBA, brand-ul care apare la alte evenimente doar contra cost, se sustrage de la plata unei sume derizorii, iar PR-ul Cătălin Condurache se ascunde de persoana cu care a contractat, nu răspunde la telefon …. totul pentru 75 de euro. Poate îşi vor da seama, prea târziu însă, că impactul negativ ce se va răsfrânge asupra imaginii Asociaţiei Gheorghe Mureşan valorează mai mult de 75 de euro ….

“Treaba mare nu se face în vestiar!”

La ce credeţi că se referă banner-ul fanilor de la Târgu Mureş ? :)

Audienţă ridicată în ziua de 13 septembrie !

Cine susţine mitul conform căruia zilele de 13 sunt cu ghinion, se înşeală amarnic. Dovada se regăseşte în rândurile următoare. Joi, 13 septembrie 2012, site-ul TotalBaschet a înregistrat cea mai mare audienţă în ultimele 3 luni. În total am avut parte de 3,709 utilizatori unici care au generat 5,853 de vizite şi 22,430, petrecând în medie 6 minute pe site.

Unul dintre cele mai citite subiecte a fost declaraţia preşedintelui ANST, Carmen Tocală, care critica forul pe care l-a condus până pe 31 mai 2012. La scurt timp după publicarea răspunului venit din partea lui Dan Berceanu, actualul preşedinte FRB, pe totalbaschet.ro s-au regăsit, în acelaşi timp, 83 de cititori. Toate aceste informaţii le regăsiţi doar pe site-ul nostru!

http://www.totalbaschet.ro/Pictures/2012/9/14/2_44_31_210.jpg

De ce să avem nevoie de jucători naturalizaţi … ?

… când îi avem implicaţi la echipa naţională pe Mihai Silvăşan şi Carmen Tocală. Ce, nu ştiţi care e legătura între cei doi ? Ei bine, dacă nu aţi observat deja, puteţi să vă convingeţi :)

Carmen Tocală: “Sunt neagră de supărare, au ţinut banii la ciorap. Au bani de salarii încă un an!”

Mihai Silvăşan, negru de supărare !

Mihai Silvăşan, negru de supărare ! :)

O posibilă explicaţie a următoarei poze: Silvăşan este negru de supărare pentru că pierde timpul la naţionala României :)

Sfaturi utile pentru antrenamentele individuale (P)

Sfaturi utile pentru antrenamentele individuale

Performanța în baschet se face cu multă muncă care se traduce în ore de antrenament înafara terenului de baschet.

http://www.totalbaschet.ro/Pictures/2012/8/27/12_36_35_478.jpg

Așa cum se spunea într-un articol anterior, jucătorii din NBA au o condiție fizică de invidiat și de aceea ei sunt cei care domină acest sport. Ei au performanțe excepționale și la atletism sau rezistență.

Cei care sunt cu adevărat dedicați se antrenează și în timpul liber. Ei fac jogging în aer liber sau merg la sală și folosesc banda de alergare și aparatele de fitness pentru a dezvolta masa musculară.

Pentru ei specialiștii în echipamente sportive vin cu câteva sfaturi:

1. Folosiți încălțămintea specială !

  O pereche de pantofi sport pentru alergare oferă mai bine suport și protecție piciorului. Talpa unui pantof sport special creat pentru alergare se erodează mai greu pe asfalt, spre deosebire de încălțămintea pentru baschet,  are călcâiul concav și atenuează impactul cu solul, iar în componență sa are mai mult material textil pentru ca piciorul să respire.

  În plus, folosirea concomitentă a mai multor perechi de încălțăminte ajută la menținerea lor cât mai mult timp.

  2. Nu folosiți același echipament sportiv în orice situație !

   Îmbrăcămintea poate ajuta sau îngreuna antrenamentul. Dacă se preferă jogging în aer liber, vară este de preferat un tricou de microfibră, care absoarbe umezeala și lasă pielea să respire, iar în perioada rece un trening de fâș sau un windbraker care să mențină corpul la o temperatură confortabilă.

   http://www.totalbaschet.ro/Pictures/2012/8/27/12_36_44_744.jpg

   Pentru antrenamentele în sală se preferă pantalonii și tricourile cu mai mult bumbac în componență pentru că libertatea de mișcare este mai mare.

   3. Protejați echipamentul sportiv, folosiți genți speciale !

    Mărcile renumite de echipament sportiv au creat genți speciale pentru atleți astfel încât echipamentul sportiv să fie protejat și ușor de cărat. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestor genți speciale este compartimentarea. Sunt gândite astfel încât fiecare obiect necesar să se afle la locul său, fiind astfel protejat și ușor de găsit.

    Echipamentul sportiv este aliatul tău în drumul spre succes. De aceea este important să fii mereu echipat potrivit, cu echipament sportiv care să care să te protejeze și să îți îmbunătățească performanțele. Pentru a face mereu o alegere potrivită te poți baza pe brandurile de renume. Acestea oferă produse de cea mai bună calitate și lucrează mereu la îmbunătățirea performanțelor atleților.

    ExpertTv.net, noul partener TotalBaschet !

    Site-ul nostru a încheiat recent o colaborare cu ExpertTv.net!

    ExpertTv.net este un proiect nou pe piaţa din România, un concept extrem de interesant care se bazează pe un număr mare de experţi, tratându-se o gamă largă de subiecte, inclusiv baschetul! Lansat în urmă cu câteva luni, ExpertTv.net s-a impus rapid pe piaţă devenind o sursă de informare pentru audienţa în căutare de informaţii/răspunsuri documentate furnizate de un EXPERT în domeniul respectiv.

    O proprie descriere a site-ului ExpertTv.net puteţi regăsi în paragraful următor:

    Este un web site, de interes general care, împreunǎ cu experţi, specialişti renumiţi din diferite domenii, precum: artǎ, medicinǎ, economie, legislaţie, asigurǎri, informaticǎ, sport, muzicǎ, modǎ, bucǎtǎrie, auto-moto, gospodǎrie, coafor, transport, geografie, istorie, culturǎ generalǎ, cǎlǎtorii, distracţie şi hobby, nutriţie etc., oferǎ cu maximǎ promptitudine şi solicitudine informaţii, sfaturi, soluţii, rǎspunsuri la întrebǎri, preocupǎri, curiozitǎţi şi subiecte din cele mai diverse domenii.

    Cum am ajuns parteneri?

    ExpertTv.net a aflat despre oferta de parteneriat TotalBaschet.ro , ne-a contactat și astfel s-a ajuns ca banner-ul publicitar  să fie afișat pe prima pagină a site-ului, într-un loc care adună lunar, în medie, peste 350.000 de pageviews.

    Vă invităm să accesaţi, apăsând aici, site-ul noului partener TotalBaschet.ro!